The Artist

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Michel Hazanavicius

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Jean Dujardin, John Goodman, Missi Pyle, Malcolm McDowell, James Cromwell

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Μέγας σταρ του βωβού σινεμά βλέπει την καριέρα του να κατρακυλά με τον ερχομό του ομιλούντος κινηματογράφου, την ίδια ώρα που μια πανέμορφη, νεαρή κομπάρσος βλέπει την εξέλιξη αυτή σαν μια ευκαιρία για να γίνει πρώτο όνομα. Σχεδόν από το πουθενά η νέα ταινία του Michel Hazanavicius («OSS 117») έκλεψε τις εντυπώσεις στο περασμένο φεστιβάλ των Καννών, προξένησε το ενδιαφέρον των αδερφών Weinstein που έσπευσαν να αγοράσουν τα δικαιώματα της για διανομή επί αμερικανικού εδάφους και χάρισε στον ταλαντούχο Jean Dujardin το βραβείο αντρικής ερμηνείας.

ΣΥΝ:
Σύμφωνα με τα λεγόμενα ελλήνων και ξένων ανταποκριτών το φιλμ απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα από κάθε άλλη ταινία στο φεστιβάλ.

ΠΛΗΝ:
Δυστυχώς μεγάλη μερίδα του κοινού βλέπει ασπρόμαυρη ταινία και αναρωτιέται αν "τους τέλειωσε το χρώμα". Φανταστείτε τις αντιδράσεις τους όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι και βουβή...

Trailer - The Artist

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.