Comedy/Romance

Jack And Jill + Trailer

Σκηνοθεσία: Dennis Dugan

Ένας άντρας αναγκάζεται να υπομείνει την παρουσία της ενοχλητικής αδερφής του, που έρχεται για μια μικρή επίσκεψη στο σπίτι και 'μπαστακώνεται' για μέρες. O Adam Sandler στο διπλό ρόλο του τίτλου σε ένα project που ακούγεται απωθητικό, αλλά λογικά θα βγάλει ένα κάρο λεφτά στο αμερικανικό box-office. Εδώ έσπασαν το φράγμα των 100 εκατομμυρίων δολαρίων οι δύο τελευταίες του ταινίες, που όχι μόνο δεν άρεσαν στους κριτικούς (κάτι που δεν αποτελεί είδηση), αλλά απογοήτευσαν και τους οπαδούς του. Ο λόγος για το ανυπόφορο ανθυπο-Hangover που ακούει στο όνομα «Grown Ups» και την ισχνή παραλλαγή του Cactus Flower, που λέγεται «Just Go With It».

Οι λεπτομέρειες...

American Reunion + Trailer

Σκηνοθεσία: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg

Η παλιοπαρέα του «American Pie» ξανασυγκεντρώνεται δέκα χρόνια μετά σε ένα high school reunion. Τρίτο σίκουελ της εισπρακτικά επιτυχημένης teen comedy του 1999, που αγνοεί επιμελημένα τα 4 ανυπόφορα sequel που κυκλοφόρησαν απευθείας στην αγορά του dvd. Κι επειδή ξέρουμε ότι είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε, ναι, επιστρέφει και η Shannon Elizabeth στο ρόλο της εξωτικής, αλλοδαπής υπερμ***αρας Nadia.

Οι λεπτομέρειες...

The Dictator + Trailer

Σκηνοθεσία: Larry Charles

Η ιστορία ενός δικτάτορα που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποτρέψει τον ερχομό της δημοκρατίας στην χώρα που τόσο λάτρευε να καταπιέζει. Γελάμε ήδη από το premise με τη νέα κωμωδία του Sacha Baron Cohen, όπου ξανασυνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Larry Charles. Οι δύο τους μας έδωσαν τον «Borat» και τον «Bruno». Να σημειώσουμε ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν το «The Dictator» ακολουθεί την mockumanderίστικη οδό, στην παράδοση των προαναφερθέντων φιλμ.

Οι λεπτομέρειες...

Casa De Mi Padre + Trailer

Σκηνοθεσία: Matt Piedmont

Δύο αδέρφια που προσπαθούν να σώσουν το ράντσο τους στο Μέχικο έρχονται αντιμέτωποι με έναν πανίσχυρο ναρκέμπορα της περιοχής. Φαρσοκωμωδία με τον Will Ferrell με μια ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα. Είναι γυρισμένη εξ' ολοκλήρου στα Ισπανικά. To δελτίο τύπου ήθελε τον Ferrell να συμμετέχει στο project παρά τη θέληση του, στα πλαίσια ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού με την Gary Sanchez Productions, που είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του. Σημαντική λεπτομέρεια: η Gary Sanchez Productions είναι εταιρεία του Will Ferrell!

Οι λεπτομέρειες...

Johnny English:Reborn + Trailer

Σκηνοθεσία: Oliver Parker

O διαβόητος πράκτορας Johnny English, που έχει αποσυρθεί σε θιβετιανό μοναστήρι, επιστρέφει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της MI-7, προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία ενός κινέζου ηγέτη. Ο Rowan Atkinson ξαναφορά το κουστούμι του πράκτορα Johnny English, 8 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, σε μια απόπειρα επανάληψης της τότε εισπρακτικής επιτυχίας. Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Oliver Parker, που απέδειξε τις ικανότητες του στη φαρσοκωμωδία με το... «Dorian Gray»!

Οι λεπτομέρειες...

Tower Heist + Trailer

Σκηνοθεσία: Brett Ratner

Μισθωτοί που πέφτουν θύματα απάτης με τη γνωστή τεχνική της πυραμίδας, αποφασίζουν να ληστέψουν την πολυτελή κατοικία του υπευθύνου, για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Το «Ocean's 11» στην εποχή της κρίσης και του οικονομικού εγκλήματος. Το ετερόκλητο cast σίγουρα είναι λιγότερο λαμπρό σε σχέση με εκείνο της τριλογίας του Soderbergh, αλλά και πάλι αρκετά ενδιαφέρον, με τον Ben Stiller να αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα Chris Rock.

Οι λεπτομέρειες...

The Sitter + Trailer

Σκηνοθεσία: David Gordon Green

Φοιτητής αναγκάζεται να κάνει την baby sitter στα παιδιά της διπλανής πόρτας, δίχως να φαντάζεται τι τον περιμένει. Ακούγεται σαν παιδική κωμωδία της σειράς, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ακόμα μία αθυρόστομη R-rated comedy σε σκηνοθεσία David Gordon Green, ο οποίος φαίνεται να έχει εγκαταλείψει για τα καλά το ανεξάρτητο παρελθόν του («All the Real Girls», «Undertow»). Πρωταγωνιστεί ο Jonah Hill του «Superbad» και του «Get Him to the Greek».

Οι λεπτομέρειες...

The Guard + Trailer

Σκηνοθεσία: John Michael McDonagh

Πράκτορας του FBI που τηρεί τους κανόνες του επαγγέλματος ευλαβικά αναλαμβάνει να εξαρθρώσει κύκλωμα ναρκέμπορων και ταξιδεύει στην Ιρλανδία, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με ωχαδερφιστή μπάτσο που γράφει τους κανόνες εκεί που δεν κάνει να πούμε, γιατί θα το λογοκρίνει ο 'Θείος Θανάσης'. Σκηνοθετικό ντεμπούτο του αδερφού του Martin McDonagh, δημιουργού του «In Bruges», που μοιάζει (και ελπίζουμε) να έχει βγει από την ίδια πρέσα. Το αταίριαστο ζευγάρι υποδύονται οι Don Cheadle και Brendan Gleeson.

Οι λεπτομέρειες...

Rock Of Ages + Trailer

Σκηνοθεσία: Adam Shankman

Νεαρή επαρχιωτοπούλα καταφτάνει στο Hollywood την εποχή που η rock σκηνή των 80's βρισκόταν στα ντουζένια της. Κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου, υποψήφιου για 5 βραβεία Tony musical με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, που αν και δεν έχει ξαναδοκιμάσει ποτέ του κάτι αντίστοιχο, διαθέτει την λάμψη και το εκτόπισμα για να υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έναν superstar της rock. Oι Malin Ackerman, Russel Brand, Paul Giamatti και Alec Baldwine συμπληρώνουν το cast.

Οι λεπτομέρειες...

One Day + Trailer

Σκηνοθεσία: Lone Scherfig

Στη νέα ταινία της Lone Scherfig παρακολουθούμε στιγμιότυπα μιας μέρας ανά έτος επί μια εικοσαετία από τη ζωή ενός άντρα και μιας γυναίκας, που έκαναν one night stand στο πανεπιστήμιο. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου, ομώνυμου βιβλίου του David Nichols σε βιβλίο του οποίου βασιζόταν και η συμπαθέστατη κομεντί «Starter for 10» με τον James McAvoy, που εδώ κυκλοφόρησε απευθείας στο dvd. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Anne Hathaway και Jim Sturgess. Ελπίζουμε το απλό σε σύλληψη, πλην υπέροχο poster, να προοικονομεί μια εξίσου απλή σε σύλληψη, πλην υπέροχη ταινία!

Οι λεπτομέρειες...

Crazy, Stupid Love + Trailer

Σκηνοθεσία: Glenn Ficarra, John Requa

Προσφάτως διαζευγμένος μεσήλικας μαθαίνει εκ νέου πώς παίζεται το παιχνίδι του φλερτ από έναν νεαρό ερωτύλο. Οι Steve Carell και Ryan Gosling συνθέτουν ένα ελκυστικό πρωταγωνιστικό δίδυμο για μια ρομαντική κομεντί που λογικά διαθέτει και μερικές δόσης... 'καφρίλας', αν αναλογιστούμε ότι τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Glen Ficarra και John Requa, σεναριογράφοι μιας από τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες προβολές: του «Bad Santa»!

Οι λεπτομέρειες...

New Year’s Eve + Trailer

Σκηνοθεσία: Garry Marshall

Μπορεί το «Valentine's Day» να ήταν μια δυσβάσταχτη κινηματογραφική εμπειρία για αρκετούς σινεφίλ, ωστόσο στη σύντομη καριέρα του στις αίθουσες του πλανήτη πρόλαβε και μάζεψε 216 εκατομμύρια δολάρια. Επόμενο ήταν να ακολουθήσει ένα σίκουελ στημένο στην ίδια λογική, που αφορά όμως μια διαφορετική γιορτή. Τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Gary Marshall, που κάποτε είχε δώσει το «Pretty Woman» στις ονειροπόλες δεσποινίδες και το «Frankie and Johnny» σε μας τα νταλκαδιασμένα παλικάρια.

Οι λεπτομέρειες...

Friends With Benefits + Trailer

Σκηνοθεσία: Will Gluck

O Dylan και η Jamie είναι δυο φίλοι που αποφασίζουν να προβιβαστούν σε fuck buddies, για να διαπιστώσουν σύντομα ότι το σεξ σε μια φιλία έχει αναπόφευκτες επιπλοκές. Φρέσκοι από το «The Social Network» και το «Black Swan» αντίστοιχα και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβαν για τις ερμηνείες τους σε αυτές τις ταινίες, οι Justin Timberlake και Mila Kunis συναντιούνται σε μια ρομαντική κομεντί που τα πήγε συμπαθητικά στο αμερικανικό box-office.

Οι λεπτομέρειες...

Midnight In Paris + Trailer

Σκηνοθεσία: Woody Allen

Κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα όταν χτυπά η καμπάνα, ένας αμερικανός τουρίστας μεταφέρεται στο Παρίσι των 20's και πιάνει συνομιλίες με τον Hemmingway, τον Cole Porter, τον Pablo Picasso και τον Luis Bunuel. Γυρισμένη στο Παρίσι η νέα ταινία του Woody Allen διαθέτει, ως συνήθως, ένα εκλεκτό cast με επικεφαλής τον Owen Wilson. Αυτό που δεν είναι σύνηθες όμως είναι οι εισπρακτικές της επιδόσεις, που στην Αμερική είναι οι καλύτερες στην καριέρα του σκηνοθέτη. Το «Midnight in Paris» σε μεσαίο κύκλωμα διανομής έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής γύρω στα 49 εκατομμύρια δολάρια και συνεχίζει ακάθεκτο!

Οι λεπτομέρειες...

Playing The Field

Σκηνοθεσία: Gabriele Muccino

Πρώην ποδοσφαιριστής με αμαρτωλό παρελθόν αναλαμβάνει να προπονήσει την ποδοσφαιρική ομάδα του γιου του και πολιορκείται από τις γοητευτικές μαμάδες των πιτσιρικάδων. Ποδοσφαιρική κομεντί από τον Gabriel Muccino, που, μετά την εμπορική και καλλιτεχνική αποτυχία του «Seven Pounds», επιστρατεύει τον Gerard Butler, τον Dennis Quaid και μερικές καλοστεκούμενες σαραντάρες, όπως την Uma Thurman και την Catherine Zeta Jones, προκειμένου να ρεφάρει.

Οι λεπτομέρειες...

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.