The Cold Light Of Day

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Mabrouk El Mechri

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Henry Cavill.Bruce Willis, Sigourney Weaver, Caroline Goodall, Rafi Gavron

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Νεαρός αμερικάνος επιχειρηματίας ξεσκεπάζει μια συνομωσία, καθώς πασχίζει να σώσει τους γονείς του, που έπεσαν θύματα απαγωγής στην Ισπανία. Με τίτλο που παραπέμπει σε pulp ανάγνωσμα (που θα θέλαμε πολύ να διαβάσουμε), το φιλμ είναι μια περιπέτεια με τον Henry Cavill, ο οποίος με τα επερχόμενα «Immortals» και «Man of Steel» μέχρι το τέλος του επόμενου έτους θα έχει αναδειχθεί σε star πρώτου μεγέθους. Σε μικρότερους ρόλους εμφανίζονται οι Bruce Willis και Sigourney Weaver.

ΣΥΝ:
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Marbouk El Machri (τι όνομα!), ο άνθρωπος πίσω από την για πολλούς μοναδική καλή ταινία του Jean Claude Van Damme, το αυτοαναφορικό «JCVD».

ΠΛΗΝ:
Το concept ακούγεται κοινότυπο. Ρίξαμε μια ματιά στο βιογραφικό των γραφιάδων και φοβόμαστε ότι εξίσου κοινότυπο θα είναι και το σενάριο τους.

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.