Contraband

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Baltasar Kormakur

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi, J.K. Simmons

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Σεκιουριτάς με βεβαρημένο ποινικό μητρώο επιστρέφει στην παρανομία προκειμένου να ξεπληρώσει τα χρέη του αδερφού του στη μαφία. Remake του ισλανδικού θρίλερ «Reykjavik-Rotterdam», επίσημη πρόταση της Ισλανδίας για το ξενόγλωσσο Oscar του έτους 2008. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι τη σκηνοθεσία του αμερικανικού remake έχει αναλάβει ο πρωταγωνιστής του ισλανδικού πρωτότυπου, ο Baltasar Kormakur. Πρωταγωνιστεί ο πάντα αξιοπρεπής σε ανάλογους ρόλους Mark Wahlberg.

ΣΥΝ:
O Kormakur έχει υπογράψει το «Jar City», ένα σφιχτοδεμένο, ατμοσφαιρικό αστυνομικό θρίλερ, που δυστυχώς πέρασε απαρατήρητο όταν προβλήθηκε στις ελληνικές αίθουσες το 2006. Αναζητήστε το.

ΠΛΗΝ:
Το φιλμ βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Ιανουαρίου. Μπορεί για την χώρα μας ο Γενάρης να είναι ο μήνας που ξεκινούν να βγαίνουν οι οσκαρικές ταινίες, για την Αμερική όμως είναι ο μήνας που οι εταιρείες ξεφορτώνονται τα... ρετάλια!

Trailer - Contraband

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.