Άδικος Κόσμος

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Φίλλιπος Τσίτος

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Στέργιογλου, Θεοδώρα Τζήμου

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ανακριτικός υπάλληλος της Αστυνομίας αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους οδηγήθηκαν στο έγκλημα, επειδή δεν είχαν άλλη επιλογή. Τρίτη μεγάλου μήκους ταινία για τον Φίλιππο Τσίτο, η οποία το Σεπτέμβρη θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Εκεί ο Τσίτος θα αντιμετωπίσει τον Terence Davies, την Julie Delpy και τον Arturo Ripstein. O τελευταίος έρχεται στο φεστιβάλ με μια ταινία που, όπως ισχυρίζονται αυτοί που έχουν δει και τις δύο ταινίες, θυμίζει ύποπτα τις «Αλπεις» του Λάνθιμου, επειδή αφηγείται μια ιστορία με πλάνα, τα οποία μάλιστα εναλλάσσει!

ΣΥΝ:
Με την «Ακαδημία Πλάτωνος» ο Τσίτος σκάρωσε ένα φιλμ λιτό κι απέριττο κι απέσπασε από τον Καφετζόπουλο την πιο μεστή, την πιο συγκροτημένη ερμηνεία της καριέρας του.

ΠΛΗΝ:
Ο τίτλος του φιλμ παραπέμπει σε 45αρι του Ζαγοραίου.

Trailer - Άδικος Κόσμος

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.