We Need To Talk About Kevin

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Lynne Ramsay

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Tilda Swinton, John C. Reilly, Ezra Miller, Jasper Newell, Rocky Duer

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η προσπάθεια μιας μάνας να προσεγγίσει τον αντικοινωνικό υιό της δέχεται ένα ισχυρό χτύπημα, όταν αυτός συμμετέχει σε μια αποτρόπαιη εγκληματική ενέργεια. Βασισμένο σε ένα, όπως μας πληροφορούν, συναρπαστικό βιβλίο, το «We Need to Talk about Kevin» είναι η νέα δουλεία της Lynne Ramsey, που έχασε 4 χρόνια από τη ζωή της ετοιμάζοντας το «The Lovely Bones», για να απομακρυνθεί τελικά από το project. Πρωταγωνιστεί η συστηματικά άψογη Tilda Swindon και ο σύμφωνα με τα λεγόμενα των γραφιάδων αποκαλυπτικός Ezra Miller.

ΣΥΝ:
Οι πρώτες εντυπώσεις κάνουν λόγο για μια ταινία που προκαλεί σφίξιμο στο στομάχι και βγάζει τον θεατή νοκ άουτ με το συγκλονιστικό της φινάλε.

ΠΛΗΝ:
Κάποιοι αποδοκιμάζουν το φιλμ με το σύνηθες επιχείρημα ότι "δεν είναι σαν το βιβλίο". Σύμφωνοι. Και η αστακομακαρονάδα δεν είναι σαν το κοντοσούβλι, αλλά έτσι διάλογος δεν γίνεται. Αλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο.

Trailer - We Need To Talk About Kevin

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.