Jack And Jill

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Dennis Dugan

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino, Shaquille O'Neal, Nick Swardson

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ένας άντρας αναγκάζεται να υπομείνει την παρουσία της ενοχλητικής αδερφής του, που έρχεται για μια μικρή επίσκεψη στο σπίτι και 'μπαστακώνεται' για μέρες. O Adam Sandler στο διπλό ρόλο του τίτλου σε ένα project που ακούγεται απωθητικό, αλλά λογικά θα βγάλει ένα κάρο λεφτά στο αμερικανικό box-office. Εδώ έσπασαν το φράγμα των 100 εκατομμυρίων δολαρίων οι δύο τελευταίες του ταινίες, που όχι μόνο δεν άρεσαν στους κριτικούς (κάτι που δεν αποτελεί είδηση), αλλά απογοήτευσαν και τους οπαδούς του. Ο λόγος για το ανυπόφορο ανθυπο-Hangover που ακούει στο όνομα «Grown Ups» και την ισχνή παραλλαγή του Cactus Flower, που λέγεται «Just Go With It».

ΣΥΝ:
Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα που θα βλέπαμε τον Adam Sandler μαζί με τον Al Pacino στο σελιλόιντ. Είναι ένα θέαμα που θέλουμε να δούμε από περιέργεια, όπως οι χωρικοί που έσπευδαν στην πλατεία του χωριού, όταν ερχόταν ο 'Θίασος του Θανάση' εξ' Αθηνών, με ατραξιόν το φιδάκι τον Διαμαντή, που χόρευε σαν άκουγε την 'Ιτιά' στη φλογέρα και τον Τζίμη τον Τίγρη, που έσκιζε τηλεφωνικούς καταλόγους και έχωνε μαχαίρια στους κοιλιακούς.

ΠΛΗΝ:
Μα... μα αυτός εκεί είναι ο Adam Sandler! Xα, χα, χα, χα! Είναι ο Adam Sandler με φουστάνι! Χι, χι, χι! Είναι πολύ αστείο επειδή οι άντρες δε φοράνε φουστάνια, οι γυναίκες φοράνε φουστάνια. Χο, χο, χο! Σε καλό να μας βγει, γελάσαμε πάλι...

Trailer - Jack And Jill

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.