War Horse

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Stephen Spielberg

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Jeremy Irvine, Emily Watson, Peter Mullan, David Thewlis, Benedict Cumberbatch

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Νεαρό αγόρι κατατάσσεται στο στρατό και βουτά στη δίνη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου για να ξανασυναντήσει το πολυαγαπημένο του άλογο. Η δεύτερη ταινία του Spielberg που θα δούμε μέσα στη σεζόν εξελίσσεται σε έναν πόλεμο που έχει απασχολήσει πολύ λίγες παραγωγές, ειδικά σε σύγκριση με τον Δεύτερο Παγκόσμιο. Μην περιμένετε πάντως σκηνές ανάλογης αγριότητας με την εισαγωγή του «Saving Private Ryan», καθώς πρόκειται για μια παραγωγή οικογενειακού προσανατολισμού. Αίσθηση προκαλεί η παρουσία του Richard Curtis στα σεναριακά credits. Ναι, του Richard Curtis του «Black Adder» και του «Notting Hill»!

ΣΥΝ:
Δύο ταινίες του αγαπημένου μας παραμυθά μέσα σε μια σεζόν; Οι θεοί είναι στο πλευρό μας! Να πούμε βέβαια ότι ο αμερικανός σκηνοθέτης μας έχει συνηθίσει σε ανάλογα δωράκια την τελευταία δεκαετία. Το 2002 είχαμε δει μέσα στην ίδια σεζόν το «Minority Report» και το «Catch me If You Can» και αντίστοιχα το 2005 είδαμε το «Munich» και το «War of the Worlds».

ΠΛΗΝ:
Το trailer δείχνει τόσο φλατ και γλυκανάλατο, που δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για φιλμ του Chris Columbus.

Trailer - War Horse

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.