The Amazing Spider-Man

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Marc Webb

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Andrew Garfield, Rhys Ifans, Emma Stone, Sally Field, Martin Sheen

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ολοκληρωτικό reboot στις περιπέτειες του φοιτητή φυσικής/φωτορεπόρτερ Peter Parker που τα βράδια φορά κόκκινο-μπλε ολόσωμο κολάν και προστατεύει τη Νέα Υόρκη από τις δυνάμεις του εγκλήματος. Στο ρόλο του Ανθρώπου- Αράχνη ο ταλαντούχος Andrew Garfield, που πρωτοθαυμάσαμε στο «Boy A» (ένα εξαίρετο δράμα ενοχής και εξιλέωσης) κι έγινε ευρύτερα γνωστός με το «The Social Network», ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον Sam Raimi διαδέχεται ο Marc Webb του πολυαγαπημένου «500 Days of Summer».

ΣΥΝ:
Μετά την απογοητευτική εμπειρία του τρίτου «Spider-Man» μια αλλαγή προσώπων ήταν μάλλον επιβεβλημένη. Έτσι μπορεί και ο Raimi να ασχοληθεί με πιο προσωπικά project, όπως το απολαυστικό «Drag me to Hell».

ΠΛΗΝ:
Θα καταφέρει ο Webb να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του σινεμά των set pieces;

Trailer - The Amazing Spider-Man

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.