The Next Three Days

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Paul Haggis

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Brian Dennehy, Olivia Wilde

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ένας άντρας κινητοποιεί θεούς και δαίμονες για να αποδείξει την αθωότητα της γυναίκας του, όταν εκείνη κατηγορείται για φόνο. Remake του γαλλικού «Pour Elle» (ενός φιλμ άγνωστου στην χώρα μας αλλά ιδιαίτερα επιτυχημένου στην πατρίδα του) από τον Paul Haggis. Στο ρόλο του φιλήσυχου συζύγου που... αμαρτάνει για τη γυναίκα του ο Russel Crowe.

ΣΥΝ:
Ανεξάρτητα από τα πυρά που δέχεται από την κριτική εξαιτίας της (ομολογουμένως άδικης) επικράτησης του στα Oscar του 2005, ο Haggis είναι ένας δημιουργός από τον οποίο μπορούμε να περιμένουμε πολλά. Σαν πειστήριο καταθέτουμε το παραγνωρισμένο «In the Valley of Elah».

ΠΛΗΝ:
Το premise ακούγεται ρουτινιάρικο, αλλά φανταζόμαστε ότι η εξέλιξη της πλοκής θα κρύβει εκπλήξεις. Ελπίζουμε μόνο στο φινάλε να μην έρθει η... παραδοσιακή 'ουρανοκατέβατη' ανατροπή που γεννά στο θεατή την επιθυμία να χώσει τη δεξιά του γροθιά μέσα στο στόμα, να την κατεβάσει μέχρι το λεπτό έντερο και να προκαλέσει βορβορυγμούς, κουνώντας την στον ρυθμό της 'Παπαλάμπραινας'...

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.