I Saw The Devil

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ji-woon Kim

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Byung-hun LeeMin-sik Choi

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Μυστικός πράκτορας αναζητά τον serial killer που δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του. Αλλάζοντας genre σαν τα πουκάμισα ο Kim Jee Woon κάνει αυτή τη φορά μια ταινία με serial killer, ένα subgenre που ομολογουμένως μετά την επιτυχία των «Silence of the Lambs» και «Seven» έχει φορεθεί πολύ, έχουμε όμως κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι ο Κορεάτης δημιουργός θα παραδώσει κάτι φρέσκο και αναζωογονητικό για το είδος!

ΣΥΝ:
Το teaser που κυκλοφορεί είναι κοψοχολιαστικό και μας κάνει να αδημονούμε! Επίσης με τίτλους όπως τα «Tale of Two Sisters», «A Bitersweet Life» και «The Good, The Bad, The Weird» στο ενεργητικό του, ο Kim Jee Woon είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα εξαγώγιμα προϊόντα του κορεατικού σινεμά!

ΠΛΗΝ:
Με εξαίρεση το «Zodiac» και το κορεατικό «Memories of Murder», που χρησιμοποιούν το μοτίβο της αναζήτησης ενός serial killer σαν όχημα για ένα τελείως διαφορετικής κατεύθυνσης θέαμα, οι περισσότερες σχετικές παραγωγές από το «Seven» και έπειτα επιδίδονται σε έναν αδυσώπητο ανταγωνισμό μεταξύ τους με κριτήριο διάκρισης το στήσιμο του πλέον πετυχημένου και αποπροσανατολιστικού 'κόλπου', εκείνου που θα προκαλέσει μεγαλύτερη διάμετρο στην στοματική κοιλότητα κατά το διαχωρισμό άνω και κάτω σιαγώνας, όταν οι δημιουργοί θα φωνάξουν 'στην έσκασα'!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.