Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη και συγκλονιστική γνωριμία μας με τον κόσμο του Matrix, οι δημιουργοί του κλείνουν την τριλογία με το Matrix Revolutions. Σίγουρα το Revolutions διαθέτει εντυπωσιακά ειδικά εφέ, το βασικότερο όμως είναι ότι κλείνει με ένα πρωτότυπο τρόπο την ιστορία του πολέμου ενάντια στις μηχανές.

Όμως όσες λέξεις και αν γραφτούν, δεν μπορούν να περιγράψουν αυτά που συμβαίνουν στα 220 λεπτά του Matrix Revolutions. Ούτε φυσικά μπορούμε να αποκαλύψουμε το τέλος της ιστορίας. Αυτή την απάντηση, όπως και αρκετές άλλες θα πάρετε μόνο αν επισκεφθείτε τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε, διαβάστε κατ’ αρχήν την υπόθεση της ταινίας. Μάθετε επίσης για το παρασκήνιο των γυρισμάτων καθώς και την δημιουργία των ειδικών εφέ της ταινίας που καλύπτουν περίπου 800 σκηνές.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το Revolutions μέσα από την βιβλιοθήκη φωτογραφιών αλλά και το trailer της ταινίας. Τέλος δείτε τις επτά διαφορετικές αφίσσες που κυκλοφόρησαν για την προώθηση της ταινίας.

Για το αφιέρωμα συνεργάστηκαν ο Δευκαλίων Καλογρίδης και ο Νίκος Γρηγορίου.


 :: ΑΡΧΙΚΗ  :: ΥΠΟΘΕΣΗ  :: ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  :: ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ  :: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ  :: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  :: ΑΦΙΣΣΕΣ  :: TRAILER  ::