ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Olivier Megaton

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker, Dougray Scott

ΥΠΟΘΕΣΗ:

O πρώην μυστικός πράκτορας Bryan Mills (Liam Neeson) προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το σοκ της στυγερής δολοφονίας της πρώην συζύγου του. Γεμάτος οργή, και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να αποφύγει την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, ο Bryan Mills πρέπει να χρησιμοποιήσει τις "μοναδικές του ικανότητες" με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους, να αποδώσει τη δικαιοσύνη με τον δικό του τρόπο και να προστατεύσει το μόνο πράγμα που έχει σημασία πια γι' αυτόν - την κόρη του.

Τρίτη και τελευταία (;) εμφάνιση του Liam Neeson στο ρόλο που τον έβαλε στο χάρτη των ταινιών δράσης. O Olivier Megaton επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά το «Taken 2», ενώ το σενάριο ανήκει και αυτή τη φορά στο δίδυμο των Luc Besson και Robert Mark Kamen.

— Θανάσης Γεντίμης

ΣΥΝ: Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλες οι περιπέτειες που συμμετέχει κατά καιρούς ο Liam Neeson λειτουργούν απλώς ως υποκατάστατα του «Taken».

ΠΛΗΝ: Δεν πρόκειται να γράψω κακή κουβέντα για το φιλμ γιατί φοβάμαι ότι θα έρθει ο Liam Neeson και θα χρησιμοποιήσει αυτό το "σετ πολύ συγκεκριμένων ικανοτήτων, που απέκτησε κατά τη διάρκεια μιας πολυετούς καριέρας" πάνω μου.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: