ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Jason Reitman

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Adam Sandler, Jennifer Garner, Rosemarie DeWitt, Judy Greer, Dean Norris

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Μια ομάδα μαθητών λυκείου και οι γονείς τους προσπαθούν να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο η εισβολή της τεχνολογίας έχει επηρεάσει τη ζωή τους όσον αφορά τις σχέσεις, την επικοινωνία, την ερωτική ζωή και την ιδιωτικότητά τους. Internet, κινητό, κοινωνικά δίκτυα, διαδικτυακό πορνό, βιντεοπαιχνίδια κι όλα αυτά στα πλαίσια της ανάγκης για επαφή, σύνδεση, αυτοεκτίμηση και αυτοπροβολή. Απειροι τρόποι επικοινωνίας αλλά τελικά πόσο καλά γνωρίζουμε τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν; Είναι εν τέλει προς όφελός μας όλη αυτή η εξέλιξη;

Ο Καναδός Jason Reitman, σκηνοθέτης μεταξύ άλλων των «Juno», «Thank You For Smoking» και «Up In The Air», μεταφέρει στην οθόνη το ομότιτλο βιβλίο του Chad Kultgen και καταπιάνεται για πρώτη φορά με επίκαιρα ερωτήματα, ζητήματα και πτυχές της σύγχρονης καθημερινότητας.

— Βάλυ Μουκανάκη

ΣΥΝ: Ετούτο το σπονδυλωτό φιλμ από τον Jason Reitman, δείχνει στα χαρτιά το πιο υποσχόμενο project του από το «Up in the Air» κι έπειτα.

ΠΛΗΝ: Αν δεν λείπει η παραδοσιακή διδακτική, συντηρητικότατη τρίτη πράξη, που τείνει να καταστεί σήμα κατατεθέν του υιού Reitman, θα μου επιτρέψετε να απέχω.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: