ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Gregory Jacobs

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Amber Heard, Jada Pinkett Smith

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Οι ήρωες που γνωρίσαμε στο Xquisite club, το ναό του ανδρικού στριπτίζ, παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής. Έχουν περάσει τρία χρόνια από όταν ο Mike (Channing Tatum) αποχώρησε από την ενεργό δράση, αν και ήταν στο απόγειο της καριέρας του και πλέον ανάλογες σκέψεις "συνταξιοδότησης" κάνουν και οι υπόλοιποι "Kings of Tampa". Γι' αυτό και ζητούν από τον Mike να επιστρέψει για να κλείσουν μεγαλειωδώς την καριέρα τους. Και η καλύτερη επιλογή είναι ένα συνέδριο που συμβαίνει στο Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας, όπου θα πάνε όλοι μαζί οδικώς...

Sequel για την ταινία που έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό του γυναικείου κοινού. Όλοι (πλην Matthew McConaughey) επιστρέφουν, γυμνασμένοι, αποτριχωμένοι και λαδωμένοι. Πρώτος και καλύτερος ο Channing Tatum πλαισιωμένος από τους Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash και Adam Rodriguez. Το «Magic Mike XXL» έχει και μερικούς ενδιαφέροντες γυναικείους ρόλους, τους οποίους αναλαμβάνουν οι Jada Pinkett Smith, Amber Heard και Andie MacDowell.

— Θανάσης Γεντίμης

ΣΥΝ: Το «Magic Mike» διέφερε κατά πολύ από το camp θέαμα που θα περίμενες να δεις και στάθηκε ανέλπιστη εισπρακτική επιτυχία πριν από τρία καλοκαίρια.

ΠΛΗΝ: Μπορεί το «Wind Chill» να ήταν ένα συμπαθέστατο horror, αλλά ο Steven Jacobs , o μόνιμος βοηθός του Steven Soderbergh, δεν είναι Soderbergh. Kαι όχι, δεν ήμαστε από εκείνους, που πιστεύουν πως πίσω από τις επιτυχίες του Brian Clough κρυβόταν ο Peter Taylor.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: