Ώρα για τους νικητές (όπως εσείς τους επιλέξατε) στο διαγωνισμό #lovebeergr

Θανάσης Γεντίμης  |  07-10-2013
Ώρα για τους νικητές (όπως εσείς τους επιλέξατε) στο διαγωνισμό #lovebeergr

Update 17/10/2013: O διαγωνισμός #lovebeergr ανήκει πλέον στο παρελθόν, μετά και την ανάδειξη των τριών νικητών (ανάμεσα στις 30 που είχε προκρίνει η κριτική επιτροπή). Όλοι εσείς κάνατε το καθήκον σας και μετά την καταμέτρηση των περισσότερων από 900 ψήφων, έχουμε τους εξής νικητές:

#3 nickwader - Νικολέττα Φιλιππίδη (κέρδισε ένα ψυγείο με μπίρες)

#2 dim_karagianni - Δήμητρα Καραγιάννη (κέρδισε μια φωτογραφική μηχανή)

#1 theocal - Θοδωρής Καλλίτσης (κέρδισε ένα iPhone 5)

Όπως δήλωσε ο κ. Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας: "Οι Έλληνες χρήστες του Instagram, απέδειξαν την αγάπη τους για την μπίρα αποτυπώνοντας τις αγαπημένες τους στιγμές με μπίρες σε καταπληκτικές φωτογραφίες. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για την γιορτή των 50 της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας!".

"Τίτλοι τέλους" πέφτουν για τον πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας #lovebeergr με αφορμή τα 50 χρόνια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε καταμεσής του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου (στις 20.00), όταν παρουσία συμβολαιογράφου θα ανοιχτεί η κάλπη που έχει στηθεί στο BIOS για να καταμετρηθούν οι ψήφοι των έργων. Οι δημιουργοί των τριών πιο δημοφιλών φωτογραφιών θα μοιραστούν πλούσια δώρα (ένα iPhone 5, μία φωτογραφική μηχανή και ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες).

Ο διαγωνισμός #lovebeergr ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο και ζήτησε από όλους εσάς να χρησιμοποιήσετε τα κινητά σας τηλέφωνα, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram με θέμα τη μπίρα. Βασικός όρος ήταν η χρήση του hashtag #lovebeergr στην περιγραφή κάθε φωτογραφίας. 1.150 διαφορετικές φωτογραφίες ανέβηκαν μέσα στον Αύγουστο, από τις οποίες η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού επέλεξε (μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις) τις καλύτερες 30, με μοναδικό κριτήριο την αισθητική και καλλιτεχνική τους αξία.

Από τις 24 Σεπτεμβρίου οι τυπωμένες φωτογραφίες εκτίθενται στο BIOS (Πειραιώς 84, Αθήνα) και όλοι εσείς ρίχνετε στην ειδική κάλπη τις προτιμήσεις σας. Έχετε ακόμη χρόνο (ως το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου για να κάνετε το απαραίτητο φροντιστήριο βλέποντας τις 30 επιλεγμένες φωτογραφίες εδώ, πριν ψηφίσετε τη δική σας αγαπημένη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.