#lovebeergr: Ένας δροσερός διαγωνισμός στο instagram

Θανάσης Γεντίμης  |  11-07-2013
#lovebeergr: Ένας δροσερός διαγωνισμός στο instagram

Η μπίρα και το σινεμά πάντα είχαν μια αρμονική σχέση. Τόσο επί της οθόνης όσο και στα χέρια των θεατών. Αν λοιπόν αγαπάς κι εσύ τη μπίρα, ήρθε η ώρα να το αποδείξεις... και να κερδίσεις.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία γιορτάζει τα 50 της χρόνια και διοργανώνει έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη μπίρα και είναι τόσο μα τόσο απλός. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανεβάσεις στο Instagram τις δικές σου φωτογραφίες με θέμα τη μπίρα. Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το hashtag #lovebeergr στην περιγραφή τους για να μπεις στην παρέα των beer lovers.

Μπορείς να εμπνευστείς από οτιδήποτε και γιατί όχι από τις ταινίες. Αλλωστε από τον θρυλικό Dude του «Big Lebowski» ως ακόμα και τον James Bond στο «Skyfall» κανένας δεν αρνείται τη συντροφιά μιας δροσερής μπίρας.

Οι φωτογραφίες σου μπορεί να σε κάνουν διάσημο ενώ ταυτόχρονα σε βάζουν στο παιχνίδι που κρύβει εκπλήξεις και δώρα. Όλες (μα όλες) οι φωτογραφίες που θα ανέβουν με το hashtag #lovebeergr ως τις 30 Αυγούστου θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή με μοναδικό κριτήριο την αισθητική και καλλιτεχνική τους αξία.

Οι 30 καλύτερες από αυτές θα τυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση που θα διοργανωθεί σε χώρο έκπληξη στα τέλη Σεπτέμβρη. Εκεί θα μπορείτε να τις θαυμάσετε από κοντά και να ψηφίσετε εκείνες που σας άρεσαν περισσότερο. Οι φωτογράφοι των τριών δημοφιλέστερων θα κερδίσουν πλούσια δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στην έκθεση θα πάρουν μαζί τους την τυπωμένη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο λοιπόν... οι πρώτες φωτογραφίες είναι ήδη online. Είναι ώρα και εσείς να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε τις δικές σας #lovebeergr φωτογραφίες.

Περισσότερες πληροφορίες και τους πλήρεις όρους του διαγωνισμού θα βρεις στο Lovebeer.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.