Βιο: Rupert Grint

Βιο: Rupert GrintΟ αστείος, αξιαγάπητος Ron, κολλητός φίλος του Harry Potter, είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας Weasley. Η προσωπικότητά του δεν διαφέρει πολύ από αυτή του 21χρονου Rupert Grint - μάλιστα η ερμηνεία του έχει τιμηθεί με μια υποψηφιότητα από το British Critic's Circle για καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό. Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ταινίας Harry Potter, συμπρωταγωνίστησε στην κωμωδία «Thunderpants» δίπλα σε σημαντικούς συμπατριώτες του όπως ο Stephen Fry και ο Simon Callow. Έχει υποδυθεί τον γκάνγκστερ Rooster σε σχολικό θεατρικό ανέβασμα του μιούζικαλ 'Annie', καθώς και τον Rumplestiltskin στο 'Grimm Tales'.

Στο ενδιάμεσο των γυρισμάτων ανέλαβε ένα ρόλο στην ταινία «Driving Lessons» (2006) ως γιος της Laura Linney, ενώ σε περιορισμένο δίκτυο διανομής και αρκετά φεστιβάλ προβλήθηκε πρόσφατα το «Cherrybomb» με τον ίδιο στον πρώτο ρόλο. Αυτή την περίοδο ο Rupert Grint συμμετέχει στα γυρίσματα για τις δύο τελευταίες ταινίες Harry Potter, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη Βρετανική κωμωδία «Wild Target» σε σκηνοθεσία Jonathan Lynn.

Μάρα Θεοδωροπούλου

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο


 :: ΑΡΧΙΚΗ  :: ΥΠΟΘΕΣΗ  :: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ  :: ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  :: ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  :: ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ  :: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ  :: TRAILER  :: GALLERY  :: 

© 2000-2009 | Θανάσης Γεντίμης
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.