Υπόθεση

ΥπόθεσηΜετά τα τραγικά γεγονότα που στιγμάτισαν το Τρίαθλο Μαγείας με αποκορύφωμα την επιστροφή του αναγεννημένου Αρχοντα Voldemort, ο μαγικός κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και τρομοκρατίας. Ούτε η Σχολή Μαγείας Hogwarts δεν είναι πλέον ασφαλές καταφύγιο και όσοι μαθητές επιστρέφουν εκεί για την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς το κάνουν με δισταγμό και φόβο. Σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, ο Harry νιώθει όλο και πιο έντονα την πίεση του χρόνου μέχρι την αναπόφευκτη μάχη του με το μεγαλύτερο εχθρό του.

Ο Dumbledore παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα για να τον προετοιμάσει, αποκαλύπτοντας πολλά στοιχεία για το παρελθόν του Voldemort, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει ο Harry να τον νικήσει. Το σχέδιό του, όμως, θα μείνει ανολοκλήρωτο χωρίς τη βοήθεια ενός παλιού του φίλου, του Horatio Slughorn, τον οποίο επιστρατεύει ως Καθηγητή Αμυνας Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών με σκοπό να αποσπάσει ο Harry από αυτόν μια σημαντική ανάμνηση.

Όσο εκείνος είναι βαθιά χωμένος στα μαθήματα του Dumbledore, οι φίλοι του συνειδητοποιούν ότι είναι έφηβοι και αρχίζουν να συμπεριφέρονται αναλόγως: ο Ron και η Hermione κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην παραδεχτούν τα αισθήματά τους και η αδερφή του Ron, Ginny, αλλάζει τα αγόρια σαν τους μανδύες μέχρι να την προσέξει ο έρωτας της ζωής της, ο Harry. Και ενώ ο Draco Malfoy φλερτάρει επικίνδυνα όχι με κορίτσια αλλά με τη σκοτεινή πλευρά, ο μυστηριώδης ημίαιμος πρίγκηπας γίνεται καταλύτης των γεγονότων που θα αλλάξουν για πάντα το Hogwarts, το Harry και ολόκληρο το σύμπαν των μάγων.

Μάρα Θεοδωροπούλου

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο


 :: ΑΡΧΙΚΗ  :: ΥΠΟΘΕΣΗ  :: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ  :: ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  :: ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  :: ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ  :: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ  :: TRAILER  :: GALLERY  :: 

© 2000-2009 | Θανάσης Γεντίμης
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.