Harry Potter: Η Συνέχεια

Harry Potter: Η ΣυνέχειαΗ επόμενη -και τελευταία- ταινία με βάση το βιβλίο 'Harry Potter And The Deadly Hollows' θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη και μέχρι τώρα γνωρίζουμε μόνο τα εξής:

  • Tο πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 19 Νοεμβρίου του 2010 και το δεύτερο στις 15 Ιουλίου του 2011. Περιμένετε περίπου ένα μήνα απόκλιση από την κυκλοφορία τους και στην Ελλάδα.
  • Οι βασικοί συντελεστές της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου και του Yates, θα επιστρέψουν. Ο Guillermo Del Toro είχε εκφράσει ενδιαφέρον να σκηνοθετήσει το Deathly Hallows αλλά δεν του το επέτρεψε το βαρύ πρόγραμμά του.
  • Ο Kloves είχε αρχικά την ιδέα να χωρίσει το Κύπελλο της Φωτιάς σε δύο μέρη λόγω μεγέθους. Όταν άρχισε να διαβάζει το έβδομο βιβλίο, συνειδητοποίησε ότι ήταν αδύνατο να συμπυκνωθεί σε μία ταινία.
  • Τα γυρίσματα στο Λονδίνο έχουν ήδη αρχίσει, σε τοποθεσίες όπως το Piccadilly Circus και το Bloomsbury.
  • Οι νέες προσθήκες στο καστ περιλαμβάνουν τον Rhys Ifans στο ρόλο του πατέρα της Luna Lovegood, Xenophilus. τον Bill Nighy ως Muggle πρωθυπουργό Rufus Scrimgeour και τον Ciaran Hinds ως Aberfoth Dumbledore. Στην ταινία θα επιστρέψουν οι ηθοποιοί από όλες τις προηγούμενες (από την Imelda Staunton και την Clemence Poesy μέχρι τον Brendan Gleeson), εκτός από την Emma Thompson (Sybill Trelawney) η οποία προτίμησε να αφοσιωθεί στα γυρίσματα του «Nanny McPhee 2» αντί να συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά events στην ιστορία.

Μάρα Θεοδωροπούλου

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο


 :: ΑΡΧΙΚΗ  :: ΥΠΟΘΕΣΗ  :: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ  :: ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  :: ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  :: ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ  :: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ  :: TRAILER  :: GALLERY  :: 

© 2000-2009 | Θανάσης Γεντίμης
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.