Λόρενς Για Πάντα


 


    
 

Πρωτότυπος Τίτλος:
Laurence Anyways

Τμήμα του Φεστιβάλ:
Πρεμιέρες

Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Ντολάν
Χώρα: Καναδάς / Γαλλία
Διάρκεια: 159 λεπτά

Υπόθεση:
Ο Λόρενς κλείνει τα 35 και αποφασίζει να γίνει γυναίκα. Δεν θέλει όμως να κάνει αλλαγή φύλου, ούτε να χωρίσει με την κοπέλα του – δεν είναι καν γκέι. Θέλει απλώς να ζήσει τη ζωή του όπως πάντα ονειρευόταν. 80s νοσταλγία, αψεγάδιαστη αισθητική και μεγαλόστομες δηλώσεις από το enfant terrible του παγκόσμιου σινεμά. Ερμηνεία-έκπληξη από τον Μελβίλ Πουπό.

Όλες οι Προβολές του Τμήματος:
Πρεμιέρες

Πότε & Που Παίζεται

Παρασκευή, 28 Σεπεμβρίου 2012 | ΔΑΝΑΟΣ 1 | 21.30

03.10.2012 | Είδαμε: V/H/S

02.10.2012 | Συνέντευξη: Whit Stillman

01.10.2012 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων για τις Νύχτες Πρεμιέρας

30.09.2012 | Είδαμε: Shut Up And Play The Hits

30.09.2012 | Είδαμε: Juan Of The Dead

30.09.2012 | Ρεπορτάζ: Απονομή Βραβείων Πρωτοεμφανιζόμενων Δημιουργών Ελληνικών Ταινιών

29.09.2012 | Είδαμε: On The Road

29.09.2012 | Είδαμε: Κατερίνα Γώγου, Για Την Αποκατάσταση Του Μαύρου

Διαβάστε 29 Ρεπορτάζ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας γράφουν οι Νεκτάριος Σάκκας, Γιάννης Βασιλείου, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Μαριάννα Ράντου, Πέτρος Καλογεράς, Βάλυ Μουκανάκη και Θανάσης Γεντίμης.


© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.