Οι Συντελεστές Μιλούν

Οι Συντελεστές Μιλούν

"Όταν μου ανακοίνωσαν ότι ήταν διαθέσιμο το 20ο διαμέρισμα, είπα: Υπάρχει ένα μεγάλο νεκροταφείο στην περιοχή αυτή, επομένως τέλεια! Είναι πραγματικά ένα υπέροχο μέρος, κατάλληλο για να τοποθετήσεις αυτή την ιστορία για τις διαφορετικές θεωρήσεις της ζωής."
Wes Craven

"Πίσω από κάθε διαμέρισμα, υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός κόσμος, που κινείται. Αυτό το υπόγειο σύμπαν το βλέπουμε τόσο σπάνια, που δεν καταλαβαίνουμε ότι θέλουμε να προσπαθήσουμε να το δείξουμε."
Walter Salles

"Η Βαστίλη είναι ένα συνονθύλευμα από γειτονιές, πολλές φορές δημοφιλείς, δικτυωμένες και μπουρζουά. Είναι ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό μέρος και γι' αυτό προσπάθησα να αποφύγω , ει δυνατόν, το εφέ της καρτ-ποστάλ."
Isabel Coixet

"To πιο υπέροχο με το Paris, je t' aime είναι ότι οι παραγωγοί ήταν τόσο ανοιχτοί. Μου είπαν να κάνω ό,τι θέλω και πραγματικά το ευχαριστήθηκα πολύ."
Vincenzo Natali

"Δεν έτυχε ποτέ πριν να σκηνοθετήσουμε μια ταινία μικρού μήκους. Ενθουσιαστήκαμε που μας επέλεξαν γι' αυτή την παραγωγή κι ενθουσιαστήκαμε που μπορούσαμε να επιλέξουμε εμείς οι ίδιοι τι θέλαμε να διηγηθούμε κι έτσι παίξαμε λιγάκι με το κλισέ του Παρισιού ως η πόλη των ερωτευμένων."
Αδερφοί Coen

"Ανά φάσεις, κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, έλεγα στον εαυτό μου: Εντάξει, είσαι στο Παρίσι, σε μια ταινία του Walter Salles... Είναι απλά απίθανο."
Catalina Sandino Moreno

"Ήταν υπέροχο να δουλεύω με τον Gus Van Sant. Εκστασιάστηκα με την οπτική που έχει για τον κόσμο που τον περιβάλλει. Κι επειδή δεν είμαι ακριβώς ηθοποιός, δεν μπορώ να δουλέψω παρά με ανθρώπους τους οποίους θαυμάζω."
Marianne Faithfull

"H ιδέα ήταν εξαρχής φανταστική. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τον ατζέντη μου και του είπα: ναι, θέλω οπωσδήποτε να συμμετάσχω σε αυτή την παραγωγή."
Elijah Wood

"Νομίζω ότι το Παρίσι δυσκολεύεται να ανανεωθεί και πρέπει να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση άνθρωποι από άλλες χώρες. Εξάλλου, γι' αυτό και ήρθαν τόσοι ξένοι σκηνοθέτες να μιλήσουν για την πόλη αυτή."
Ludivine Sagnier

"Στην ταινία βλέπουμε ένα διαφορετικό Παρίσι, αυτό που συνήθως ο κόσμος δεν παρατηρεί. Μιλάω για τους ανθρώπους που δεν είναι από το Παρίσι. Το Faubourg Saint-Denis δεν είναι ένα μέρος για τουρίστες, δεν έχει αξιοθέατα, είναι απλά μια γειτονιά που μένουν άνθρωποι. Είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη για να γυρίσεις ταινία: ένα μέρος που απλά συναντάς τη ζωή."
Natalie Portman

Φαίδρα Βόκαλη - 09/11/2006


Αφιέρωμα στην ταινία Paris Je T' Aime.
 
:: HOME :: ΥΠΟΘΕΣΗ :: Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ :: ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ :: ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :: TRAILER ::

© 2000-2006 | Θανάσης Γεντίμης
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του cinenews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του Cinenews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.