Ένας από τους σκηνοθέτες που καθόρισαν όσο λίγοι την παγκόσμια κινηματογραφική γλώσσα και, αναμφισβήτητα, ο σημαντικότερος Έλληνας auteur, παρουσιάζει για πρώτη φορά τη φιλμογραφία του στο ελληνικό κοινό. Με τη συνεχή επίβλεψή του δημιουργού, η NEW STAR εξασφάλισε για πρώτη φορά πρόσβαση στο προσωπικό του αρχείο, προσφέροντας το έργο του σε DVD, σε κόπιες μοναδικής ποιότητας και ακρίβειας.

Εγκαινιάζοντας την νέα συλλογή ταινιών με την υπογραφή του Θόδωρου Αγγελόπουλου, η NEW STAR παρουσιάζει επτά έργα-σταθμούς. Μόλις κυκλοφόρησαν οι ταινίες Μια Αιωνιότητα Και Μια Μέρα, Το Μετέωρο Βήμα Του Πελαργού, Μέρες Του '36 και Τοπίο Στην Ομίλχη ενώ ήδη απο τον Ιανουάριο είναι διαθέσιμες οι ταινίες Θίασος, Το Βλέμμα του Οδυσσέα, και Τριλογία: Το Λιβάδι που Δακρύζει.

Το CinemaNews.gr σας παρουσιάζει τις επτά πρώτες κυκλοφορίες της σειράς "Θόδωρος Αγγελόπουλος", εξασφαλίζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό, την πλήρη φιλμογραφία, χρονολόγιο και εκτενή βιογραφία, καθώς επίσης απόψεις επιφανών ανθρώπων του κινηματογράφου.

Επιτέλους, το έργο του σπουδαιότερου Έλληνα σκηνοθέτη επιστρέφει στην χώρα του στη μορφή και την ποιότητα που ο ίδιος ο δημιουργός καθόρισε.

  » Περισσότερες Φωτογραφίες
 :: ΑΡΧΙΚΗ :: ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ DVD :: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :: ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ :: ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ :: ΕΙΠΑΝ... :: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :: 

© 2000-2006 | Θανάσης Γεντίμης
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.