ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

M. Night Shyamalan

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Kathryn Hahn, Ed Oxenbould, Erica Lynne Marszalek, Peter McRobbie, Olivia DeJonge

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Μια νεαρή ανύπαντρη μητέρα (Kathryn Hahn) στέλνει τα δύο παιδιά της να επισκεφθούν τους παππούδες τους, με τον μικρό γιό (Ed Oxenbould) να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός προς την αδελφή του. Όταν όμως εκείνα επιστρέφουν, η ζωή της οικογένειας αρχίζει να ανατρέπεται με ανησυχητικό ρυθμό. Τι σχέση όμως μπορεί να έχει αυτή η επίσκεψη που προηγήθηκε με το "sundowning" του τίτλου, την ασθένεια που πλήττει κάποιους ηλικιωμένους με άνοια, προκαλώντας σύγχυση και ανησυχία μετά τη δύση του ηλίου;

Όπως κάθε ταινία του M. Night Shyamalan που σέβεται τον εαυτό της, ελάχιστα έχουν διαρρεύσει για την υπόθεση. Οι προσδοκίες είναι πάντως ήδη ψηλά, καθώς πρόκειται για ένα φιλμ με πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό, μικρό cast και σχεδόν άγνωστους ηθοποιούς.

— Θανάσης Γεντίμης

ΣΥΝ: Έχοντας καταντήσει ανέκδοτο στα χείλη ουκ ολίγων σινεφίλ, ο M.N. Shyamalan προχωρά σε αυτό που έπρεπε να έχει κάνει από καιρό. Αφήνει στην άκρη τις μεγαλοπρεπείς υπερπαραγωγές και τα υπερ - φιλόδοξα σχέδια κι επιστρέφει στο θρίλερ δωματίου. Επιτρέψτε μου να αδημονώ.

ΠΛΗΝ: Δυστυχώς κάθε του νέα παραγωγή αντιμετωπίζεται με περίσσια καχυποψία, με αποτέλεσμα ακόμα κι ένα άκακο, ευγενικό φιλμ όπως το «After Earth» να γνωρίζει την υποδοχή εγκλήματος κατά του κινηματογράφου.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: