Ο Ted θα βρεθεί φέτος στη σκηνή των Oscar

Μαριτίνα Παπαμήτρου  |  07-02-2013
Ο Ted θα βρεθεί φέτος στη σκηνή των Oscar

O Mark Wahlberg και ο αρκούδος συμπρωταγωνιστής του Ted, από την ομώνυμη και ιδιαιτέρως προκλητική κωμωδία, θα είναι παρουσιαστές στην επερχόμενη τελετή των Oscars, όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί Craig Zadan και Neil Meron. Οι ίδιοι οι παραγωγοί, δήλωσαν, μάλιστα, "απροκάλυπτα" ότι ο Ted χρησιμοποίησε τη γνωριμία του με τον οικοδεσπότη των Oscars, Seth McFarlane, που τυγχάνει να είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του «Ted», προκειμένου να αποκτήσει ύπουλα τη θέση αυτή και να αναρριχηθεί στην οσκαρική αφρόκρεμα.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα λάβω μέρος στην παρουσίαση των Oscars", φέρεται να δήλωσε ο δημοφιλής αρκούδος και συμμπλήρωσε, "θα περάσω τον επόμενο μήνα μαθαίνοντας να προφέρω το όνομα 'Quvenzhane'".

Ο Mark Wahlberg έχει προταθεί δύο φορές από την Ακαδημία για βραβείο Oscar, μια το 2006 για B' Aνδρικό ρόλο στην ταινία «The Departed» και μια το 2010 ως παραγωγός στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας για το «The Fighter».

Ο Walhberg και ο Ted προστίθενται στη λίστα των λαμπερών αστέρων που θα βρεθούν στη σκηνή του Dolby Theatre, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ήδη η Adele, η Norah Jones και η Barbra Streisand.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.