Ο Patrick Stewart και Ian McKellen (και όχι μόνο) επιστρέφουν στο νέο X-Men

Αμαλία Κουλακιώτη  |  28-11-2012
Ο Patrick Stewart και Ian McKellen (και όχι μόνο) επιστρέφουν στο νέο X-Men

Συνάντηση παλιών συμμαθητών, ή για την ακρίβεια παλιών μεταλλαγμένων, θα γίνει το sequel του «X-Men: First Class» με τον μυστηριώδη τίτλο «X-Men: Days of Future Past». Στο cast της νέας ταινίας θα ενταχθούν και οι Sir Ian McKellen και Sir Patrick Stewart, δηλαδή ο Magneto και ο Professor X από τις πρώτες τρεις ταινίες «X-Men».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σκηνοθέτης της ταινίας Bryan Singer, ανακοίνωσε την είδηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Παράλληλα ενημέρωσε πως στο cast θα επιστρέψουν οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence και Nicholas Hoult που υποδύθηκαν αντίστοιχα τους Professor X, Magneto, Mystique και Beast στην ταινία «X-Men: First Class».

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι φήμες ότι και ο Hugh Jackman βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους παραγωγούς για να επιστρέψει στο ρόλο του Wolverine.

Αν όλα πάνε καλά το «X-Men: Days of Future Past» θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2014, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ο Wolverine - Hugh Jackman θα επιστρέψει με το... «Wolverine» δια χειρός James Mangold.

Να θυμίσουμε πως ο Bryan Singer είχε σκηνοθετήσει τις δυο πρώτες ταινίες στο συγκεκριμένο franchise, το «X-Men» και «X-Men 2» ενώ ήταν παραγωγός του «X-Men: First Class», το οποίο σκηνοθέτησε ο Matthew Vaughn. Εκτός από τις ταινίες X-Men, ο Singer είχε συνεργαστεί με τον Ian McKellen και στην ταινία «Apt Pupil», ενώ ο Patrick Stewart εμφανίστηκε ως Professor X και σε ένα cameo και στην ταινία «X-Men Origins: Wolverine».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.