Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα για τις Νύχτες Πρεμιέρας 2011

Θανάσης Γεντίμης  |  06-09-2011
Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα για τις Νύχτες Πρεμιέρας 2011

Ανακοινώθηκε με τη δέουσα επισημότητα το τελικό πρόγραμμα για το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που έγινε την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου. Για 11η χρονιά στο CinemaNews.gr ετοιμάσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στις Νύχτες Πρεμιέρας, όπου ήδη μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ σε μορφή PDF αλλά και σε Interactive μορφή, που διευκολύνει τις φεστιβαλικές αναζητήσεις σας...

Επιπλέον επιλέξαμε για εσάς 12 προβολές που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ καθημερινό ρεπορτάζ θα μεταφέρει τον παλμό από τις αίθουσες.

Το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 25 Σεπτεμβρίου (στους κινηματογράφους Αττικόν και Απόλλων Cinemax Class, Δαναός 1 και 2 και Αστορ) και όπως και κάθε χρόνο, το πρόγραμμά του θα περιέχει πάνω από 120 ανατρεπτικές ταινίες, πρωτότυπα διαμάντια του ανεξάρτητου σινεμά, μεγάλες πρεμιέρες του χειμώνα και φυσικά τα καλύτερα μουσικά ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.