Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Του Sex And The City.

Θανάσης Γεντίμης  |  22-09-2007
Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Του Sex And The City.

Αφού πέρασαν χρόνια κυοφορίας στα χέρια διάφορων παραγωγών, η κινηματογραφική ταινία «Sex And The City» έχει πλέον μπει στην τελική ευθεία. Βρισκόμαστε δύο μόλις μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση της New Line ότι το project αποκτά σάρκα και οστά και οι εξελίξεις είναι συνεχείς. Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής των τεσσάρων κυριών (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis και Cynthia Nixon), πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συμμετοχή στην ταινία του Chris Noth στον εμβληματικό ρόλο του 'Mr. Big'.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή το cast δεχόταν προσθήκες. Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Jennifer Hudson (βραβευμένης με Oscar B' Γυναικείου ρόλου για το «Dreamgirls») στο ρόλο της βοηθού της Keri Bradshaw (Sarah Jessica Parker).

Σύμφωνα με τη New Line η πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ οριστικοποιήθηκε για τις 30η Μαΐου 2008. Την εβδομάδα εκείνη το «Sex And The City» θα έχει να ανταγωνιστεί τις πρεμιέρες του Eddie Murphy με το «Starship Dave» και του σκηνοθέτη Judd Apatow με το «Forgetting Sarah Marshall». Κυρίως όμως θα έχει να ανταγωνιστεί την τέταρτη συνέχεια του Indy με τίτλο «Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull» που θα έχει κάνει πρεμιέρα μια εβδομάδα νωρίτερα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.