Οι επόμενες ταινίες του David Fincher.

Μάρα Θεοδωροπούλου  |  28-01-2005

Την υπόθεση του περίφημου «Zodiac killer» θέλει να ξανανοίξει ο David Fincher, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του θρίλερ «Zodiac». Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές τριών ανθρώπων που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο κυνήγι του δολοφόνου που τρομοκράτησε το Σαν Φρανσίσκο από το 1966 μέχρι το 1978, σκοτώνοντας 37 ανθρώπους. Ο Jamie Vanderbilt (Basic) θα κάνει τι σεναριακή μεταφορά, βασιζόμενος στον τόμο Zodiac του Robert Graysmith και στη συνέχειά του Zodiac Unmasked: The Identity of America's Most Elusive Serial Killer Revealed.

Η ταινία, όμως, που εδώ και χρόνια προσπαθεί να κάνει ο Fincher και της οποίας το μέλλον είναι αβέβαιο λόγω του απαγορευτικού της προϋπολογισμού (150 εκατ. δολάρια) είναι το «The Curious Case Of Benjamin Button», που βασίζεται σε μια ιστορία του F. Scott Fitzgerald. Ο βραβευμένος με Oscar σεναριογράφος Eric Roth (Forrest Gump) έχει κάνει τη μεταφορά, που επικεντρώνεται στον έρωτα μιας 30χρονης γυναίκας με έναν 50χρονο άντρα που γερνάει αντίστροφα. Ο σκηνοθέτης θα αναζητήσει έναν πραταγωνιστή αναγνωρίσιμο από τις ηλικίες 15 ως 85.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.