Σύντομα νέα: ο Elvis ξαναζεί, βραβεία ηλιθιότητας, το Revolver, Supergirl

Μάρα Θεoδωροπούλου  |  15-10-2004

- Ο σκηνοθέτης Don Coscarelli δήλωσε πως πήρε το πράσινο φως για το sequel του Bubba Ho-Tep. Ο Bruce Campbell και ο Ossie Davies είναι παραπάνω από πρόθυμοι να επιστρέψουν ως Elvis και JFK, αντίστοιχα.

- Ο Joseph Fiennes και η Winona Ryder θα πρωταγωνιστήσουν στη κωμωδία The Darwin Awards που βασίζεται στα ομώνυμα διαδικτυακά βραβεία που τιμούν όσους απεβίωσαν ή ακρωτηριάστηκαν εξαιτίας της ηλιθιότητάς τους. Οι δύο ηθοποιοί υποδύονται ένα ντετέκτιβ και μια ασφαλίστρια που αναζητούν πιθανούς αποδέκτες του εν λόγω βραβείου.

- Μπορεί το Six Shooter, που θα ήταν η επόμενη ταινία του, να μην γίνει ποτέ τελικά, αλλά ο Guy Ritchie δεν άργησε να βρει νέα δουλειά. Το Revolver, με πρωταγωνιστές τον Ray Liotta και τον μόνιμο συνεργάτη του Ritchie Jason Statham, παρακολουθεί το θανάσιμο παιχνίδι ενός τυχερού χαρτοπαίκτη. Ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκεται και ο Luc Besson.

- Το όνομα της Αυστραλής Melissa George (Mulholland Drive, Alias) ακούγεται για την καινούργια ταινία με της περιπέτειες του Supergirl.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.