Οδηγός Streaming No46: Τρόμος, απάτες και η διάλυση ενός γάμου

Οδηγός Streaming No46: Τρόμος, απάτες και η διάλυση ενός γάμου

Βαγγέλης Βίτσικας  |  01-11-2023

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στις διαθέσιμες στην Ελλάδα πλατφόρμες Streaming. Για να μην πελαγώνετε μη ξέροντας τι να διαλέξετε από τις αμέτρητες επιλογές του Netflix, του Disney+ και των άλλων παρόχων, ο Οδηγός Streaming του Cinemanews.gr έχει όσα πρέπει να ξέρετε.

NETFLIX

Δύο νέες ταινίες μας περιμένουν στην πλατφόρμα: από τη μία, λόγω και του Halloween, δε βλέπουμε την ώρα να παρακολουθήσουμε το «Sister Death», τη νέα ταινία του Paco Plaza (συν-σκηνοθέτης του cult «[Rec]», 2007), η οποία λαμβάνει χώρα σε ένα γοτθικό μοναστήρι και αποτελεί prequel της ταινίας του σκηνοθέτη «Veronica». Η ισπανική σχολή τρόμου σπανίως απογοητεύει, οπότε οι προσδοκίες μας είναι υψηλές.

Από την άλλη, αρκετά fun δείχνει και το «Pain Hustlers», η ολοκαίνουργια ταινία του David Yates των «Harry Potter» και «Fantastic Beasts», όπου πρωταγωνιστούν ο Chris Evans («Captain America», «Knives Out») και η Emily Blunt («Edge of Tomorrow», «A Quiet Place»). Πρόκειται για φιλμ απάτης και είμαστε ορισμένοι που ψοφάμε για κάτι τέτοια.

DISNEY+

Και πάλι λόγω Halloween, μπορείτε να παρακολουθήσετε το μικρού μήκους «Trick or Treat» (1952), όπου ο Donald Duck σκαρώνει μια φάρσα ώστε να τρομάξει τα ανήψια του κι εκείνα αποφασίζουν να ανταποδώσουν με τη βοήθεια μιας Μάγισσας.

MUBI

Αναμενόμενα, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας έχουν ξεχωρίσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που είναι διαθέσιμες εκεί αυτήν τη στιγμή και τις παρουσιάζουν στα πλαίσια του αφιερώματος "Halloween Horror". Κλασικά διαμάντια, νέες φωνές και δημιουργοί όπως ο David Lynch, η Lucille Hadzihalilovic κι ο George Romero φέρνουν στις οθόνες μας εγγυημένες ανατριχίλες.

ERTFLIX

Υποτιμημένη η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Sean Durkin, «The Nest» (2020), ένα δραματικό θρίλερ με τους Jude Law και Carrie Coon, εξετάζει τη σταδιακή διάλυση ενός γάμου μέσα από μια ιδιοφυή σκηνοθεσία και μια θαυμάσια διεύθυνση φωτογραφίας. Διαθέσιμο ως τις 11/12.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.