COYOTE UGLY
ΤΟ ΜΠΑΡ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

ΥΠΟΘΕΣΗ

Με ταινίες στο παραγωγικό του ενεργητικό όπως οι μεγάλες εμπορικές επιτυχίες το Top Gun , Con Air ,The Rock , Armagedon και 60 sec ο παραγωγός Μπρουχαιμερ δοκιμάζει κάτι διαφορετικό.

Έτσι σε αυτήν την ταινία δεν θα δούμε εκρήξεις στο διάστημα αερομαχίες και πυροβολισμούς αλλά κάτι εξίσου δυνατό , όμορφα κορίτσια ντυμένα προκλητικά να ανεβάζουν την αδρεναλίνη των πελατών στο Bar "Coyote Ugly" στην Νέα Υόρκη με το χορό τους και τα ακροβατικά μέσα και πάνω στο bar.

Στο bar αυτό θα αναζητήσει την τύχη και η Βάιολετ μια κοπέλα από τα προάστια του Νιου Τζέρσι που θέλοντας να κάνει καριέρα ως σύνθετης και να προωθήσει στις δισκογραφικές εταιρείες τα τραγούδια που γράφει μετακομίζει στη Νέα Υόρκη. Φτάνοντας στην Νέα Υόρκη θα καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα σε αυτήν την μεγαλούπολη. Έτσι μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να προσέγγιση τις δισκογραφικές εταιρίες και θέλοντας να εξασφαλίσει τα προς το ζην θα καταλήξει τελικά στο Ugly Coyote.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Τεχνικά και σκηνοθετικά η ταινία είναι άψογα στημένη. Καλλίγραμμα κορίτσια κινούνται άριστα υπό τους ήχους του πολύ καλού soundtrack και το πολύ καλό και γρήγορο μοντάζ δίνει τα μέγιστα ώστε να δημιουργείται μια απολαυστική αίσθηση στον Θεατή και πραγματικά να μπαίνει μέσα στην ταινία εκεί που εξελίσσεται η δράση.

Το Dvd περιοχής 2 βοηθάει με την άριστη ποιότητα του να μεταφέρει αυτούσιο το κλίμα της ταινίας στο σπίτι σας. Τα ζεστά και έντονα χρώματα της ταινίας εντυπωσιάζουν και η όλη η ψηφιακή εικόνα του δίσκου είναι άριστη. Τα μέγιστα και στον τομέα του ήχου ο οποίος με τα 5.1 κανάλια του είναι εκπληκτικός και προφέρει με την σειρά του, στην όλη απόλαυση της ταινίας. Να σημειώσω εδώ ότι και τα extra είναι αρκετά και περιλαμβάνουν, κινηματογραφικό τρέιλερ, σχολιασμός από τους συντελεστές, παρασκήνιο από τα γυρίσματα, συνεντεύξεις με τους συντελεστές, σκηνές που κόπηκαν, βιντεοκλίπ.

Προτείνω ανεπιφύλακτα την συγκεκριμένη ταινία ιδίως στον αντρικό πληθυσμό τόσο για ενοικίαση όσο και για αγορά.

Νίκος Αρούκατος .

FEATURES

Παίζουν:
Piper Perabo
Adam Garcia
John Goodman
Maria Bello
Izabella Miko
Tyra Banks

Σκηνοθέτης:
David McNally

Παραγωγή: 2000
Διάρκεια: 100 λεπτά

Εικόνα: 2,35:1 DVD pal περιοχής 2
Ήχος:
Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά: Dolby Digital 5.1

Υπότιτλοι: Ελληνικά.

Πρόσθετα: Κινηματογραφικό τρέιλερ, σχολιασμός από τους συντελεστές, παρασκήνιο από τα γυρίσματα, συνεντεύξεις με τους συντελεστές, σκηνές που κόπηκαν, βιντεοκλίπ.