Ξεκινά η έκθεση με τις καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού #lovebeergr

Θανάσης Γεντίμης  |  20-09-2013
Ξεκινά η έκθεση με τις καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού #lovebeergr

Για το διαγωνισμό #lovebeergr σας είχαμε γράψει από νωρίς, ενώ ήταν η αφορμή να θυμηθούμε κορυφαίες στιγμές του κινηματογράφου με πρωταγωνίστρια τη μπίρα. Τελικά εκατοντάδες φίλοι της μπίρας ανέλαβαν δράση, χρησιμοποίησαν τα κινητά τους τηλέφωνα και στο διάστημα από τις 2 Ιουλίου ως τις 30 Αυγούστου 1.150 διαφορετικές φωτογραφίες ανέβηκαν στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #lovebeergr στην περιγραφή τους.

Είναι πλέον ώρα αυτός ο πρωτότυπος διαγωνισμός φωτογραφίας, για τα 50 χρόνια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, να περάσει στην επόμενή του φάση. Είναι η στιγμή για να "μιλήσει" το κοινό. Πριν λίγες μέρες η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού επέλεξε (μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις) τις καλύτερες 30 συμμετοχές, με μοναδικό κριτήριο την αισθητική και καλλιτεχνική τους αξία. Αυτές οι φωτογραφίες τυπώθηκαν σε μεγάλη διάσταση και θα φιλοξενηθούν στο BIOS (Πειραιώς 84, Αθήνα) σε ειδική έκθεση που θα διαρκέσει από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 10 Οκτωβρίου. Μπορείτε να κάνετε το απαραίτητο φροντιστήριο πριν πάτε, βλέποντας τις 30 επιλεγμένες φωτογραφίες εδώ.

Η έκθεση και η ψηφοφορία του κοινού θα ξεκινήσει με ένα εναρκτήριο πάρτι, με οικοδέσποινα την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ όλοι όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα ψηφίζουν την αγαπημένη τους φωτογραφία. Μετά το τέλος της διαδικασίας οι τρεις δημοφιλέστερες να μοιραστούν πλούσια δώρα (ένα iPhone 5, μία φωτογραφική μηχανή και ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες), ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στην έκθεση θα πάρουν μαζί τους την τυπωμένη φωτογραφία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.