Ανακοινώθηκαν οι Υποψηφιότητες για τα 84α Βραβεία Oscar

Θανάσης Γεντίμης  |  24-01-2012
Ανακοινώθηκαν οι Υποψηφιότητες για τα 84α Βραβεία Oscar

Λίγο μετά τις 15.38 (ώρα Ελλάδας) την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ακολουθώντας το καθιερωμένο τελετουργικό ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου Tom Sherak και η ηθοποιός Jennifer Lawrence ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για τα 84α βραβεία Oscar. Συγκεκριμένα ανακοίνωσαν τους υποψήφιους σε 10 από τις 24 κατηγορίες, ενώ παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα και η πλήρης λίστα.11 Υποψηφιότητες για το «Hugo» του Martin Scorcese, 10 για το εξαιρετικό «The Artist», από 6 για τα «Moneyball» και «War Horse» και 5 για τα «The Descendants» και «The Girl With The Dragon Tattoo».

Δείτε τις υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των βραβείων Oscar καθώς και δεκάδες σχετικές πληροφορίες στο μεγάλο αφιέρωμα από το CinemaNews.gr.

Η 84η απονομή των βραβείων Oscar θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου (ξημερώματα Καθαρής Δευτέρας 27/2 για την Ελλάδα) στο Kodak Theatre του Los Angeles. Παρουσιαστές της απονομής θα είναι για 9η φορά στην καριέρα του ο Billy Crystal.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.