Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Jonathan Rhys Meyers

Πέτρος Καλογεράς  |  03-07-2011
Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Jonathan Rhys Meyers

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «The Tudors» και του πολυσυζητημένου «Match Point» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Δυτικό Λονδίνο. Μιμούμενος τον Βασιλιά της Ροκ, Elvis Presley, τον οποίο και υποδύθηκε το 2005 κερδίζοντας την χρυσή σφαίρα, ο 33χρονος Meyers, που τα τελευταία χρόνια μπαινοβγαίνει σε κλινικές απεξάρτησης λόγω της αδυναμίας που έχει στο αλκοόλ, προσπάθησε να τερματίσει την ζωή του και μάλιστα αναφέρεται ότι αρχικά αντιστάθηκε της βοήθειας που του προσφέρθηκε από το νοσοκομειακό όχημα που έφτασε εγκαίρως στο σπίτι του για να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Μόλις πριν από ένα μήνα ο διάσημος ηθοποιός είχε περάσει ξανά το κατώφλι μιας πολυτελούς κλινικής αποτοξίνωσης. Το πρόβλημά του με το αλκοόλ είναι γνωστό αφού και ο ίδιος το έχει παραδεχτεί δημοσίως. Στο παρελθόν μάλιστα έχει συλληφθεί δυο φορές στα αεροδρόμια του Παρισίου και του Δουβλίνου προκαλώντας προβλήματα λόγω μέθης. Μια άλλη πηγή αναφέρει πως σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να αυτοκτονήσει και ότι υποτροπίασε ύστερα από χρήση αλκοόλ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απ' όπου πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα.

Πάντως η γνώμη των ανθρώπων που ήταν παρόντες στο γεγονός είναι ξεκάθαρη και αναφέρει ότι ο Meyers προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του. Το ευτύχημα είναι ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι καλά και ελπίζουμε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του και να επανέλθει δριμύτερος σε καλές ερμηνείες...

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.