It's a Bird! It's a plane! No... it's Henry Cavill!

Γιάννης Βασιλείου  |  01-02-2011
It

Πολλά ονόματα είχαν ακουστεί ότι θα φορέσουν το κοστούμι του απόλυτου super hero, ένας όμως τα κατάφερε... H Warner Bros ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Superman στο πολυαναμενόμενο reboot δια χειρός Zack Snyder («Dawn of the Dead», «Watchmen»). Και το όνομα αυτού: Henry Cavill!

Περισσότερο γνωστός για την παρουσία του στην τηλεοπτική σειρά 'The Tudors' και σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό, ο νεαρός Βρετανός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια βρισκόταν πάντα ανάμεσα στους τελικούς υποψηφίους, για να ενσαρκώσει μερικούς από τους πλέον δημοφιλείς ήρωες της μεγάλης οθόνης, ωστόσο συνήθως έχανε στο νήμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον ρόλο του Batman, του James Bond, του Edward Cullen στο «Twilight», του Green Lantern, αλλά και του Superman στο «Superman Returns», όταν ακόμα επρόκειτο να το σκηνοθετήσει ο McG (θυμίζουμε ότι το project ανέλαβε τελικά ο Bryan Singer).

Φαίνεται ότι το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο Cavill θα έχει την ευκαιρία να ανέβει σκαλοπάτια στην ιεραρχική κλίμακα του star system. "Στο πάνθεον των σούπερ ηρώων ο Superman είναι ο πιο αναγνωρίσιμος και αγαπητός όλων των εποχών! Είναι τιμή μου να είμαι μέρος της επιστροφής του στη μεγάλη οθόνη και θα ήθελα να σας πω πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε για την επιλογή του Henry. Είναι ο ιδανικός για τον ρόλο." σημειώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας Snyder.

Εκτός από το «Superman: Man of Steel» που δεν αναμένεται στις αίθουσες πριν το Δεκέμβρη του 2012, θα τον δούμε τον προσεχή Νοέμβριο στην υπερπαραγωγή «Immortals», όπου υποδύεται τον... Θησέα!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.