Το Thriller του Michael Jackson σε 3D ταινία.

Θανάσης Γεντίμης  |  29-10-2010
Το Thriller του Michael Jackson σε 3D ταινία.

Ένα απο τα πιο δημοφιλή, αν όχι το δημοφιλέστερο, video clip όλων των εποχών, το 'Thriller' του Michael Jackson γίνεται μεγάλου μήκους ταινία. Την ταινία, που θα γυριστεί σε 3D, θα σκηνοθετήσει ο Kenny Ortega, σκηνοθέτης του ντοκυμαντέρ της περιοδείας του Jackson, «This Is It». Το σενάριο θα υπογράφει ο Jeremy Garelick, ένας εκ των σεναριογράφων του «Hangover». Λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή δεν έχουν αποκαλυφθεί προς το παρόν, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και σε αυτή την version η φωνή του Vincent Price, που ακούγεται και στο original clip. Για τα δικαιώματα της ταινίας συναγωνίζονται 4 διαφορετικά μεγάλα studios.

Σύμφωνα με νεότερες πληρόφορίες ο Kenny Ortega διευκρίνισε ότι το project βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια του σχεδιασμού και ότι έχει αρκετό δρόμο μπροστά του. Παρόλα αυτά επιβεβαίωσε την είδηση και υποσχέθηκε ότι δεν θα προδόσει την εμπιστοσύνη που του είχε ο Michael Jackson.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.