Ανακωχή των γιγάντων του «Watchmen».

Μάρα Θεοδωροπούλου  |  18-01-2009
Ανακωχή των γιγάντων του «Watchmen».

Μετά από μια δικαστική διαμάχη που όμοιά του (τουλάχιστον σαν ιδέα) είχε αιώνες να δει το Hollywood, η Warner Bros. Και η Fox διευθέτησαν τη διαφωνία τους σχετικά με τη μοίρα του «Watchmen» και υπέβαλαν το αίτημα του συμβιβασμού τους στο δικαστήριο την περασμένη Παρασκευή. Λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενό του δεν έγιναν γνωστές, αλλά όπως αναμενόταν η Fox θα λάβει ένα ποσοστό από τα έσοδα της ταινίας, καθώς και ένα σημαντικό ποσό σε μετρητά. Ωστόσο δεν θα είναι συν-διανομέας της ταινίας ούτε θα κατέχει δικαιώματα του «Watchmen» στο μέλλον.

Η Fox κατέθεσε μήνυση εναντίον της Warner τον περασμένο Φεβρουάριο, ισχυριζόμενη ότι παραβίασε τη συμφωνία που είχε με τον παραγωγό Larry Gordon σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα του «Watchmen», καθώς ο Gordon δεν φρόντισε να τα αποκτήσει από την ιδιοκτήτρια Fox πριν πουλήσει το project σε άλλο στούντιο. Η αρχική δικαίωση της Fox από το δικαστήριο έκανε ρεαλιστικό το ενδεχόμενο να ματαιωθεί η κυκλοφορία της ταινίας στις 6 Μαρτίου και να προκληθούν εκατομμύρια εγκεφαλικά επεισόδια στους fans του σπουδαιότερου κόμικ όλων των εποχών. Η ταινία θα προβληθεί στις Ελληνικές αίθουσες στις 12 Μαρτίου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.