Αρχισαν τα Γυρίσματα για τον Sherlock Holmes στο Λονδίνο.

Θανάσης Γεντίμης  |  19-10-2008
Αρχισαν τα Γυρίσματα για τον Sherlock Holmes στο Λονδίνο.

Πριν από λίγες μόλις ημέρες, στο - κατά τα γνωστά - συννεφιασμένο Λονδίνο ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα για την φιλόδοξη επιστροφή στη μεγάλη οθόνη του πιο γνωστού ντετέκτιβ της Γηραιάς Αλβιώνας. Ο Sherlock Holmes επιστρέφει έχοντας στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον 'πολύ' Guy Ritchie. Η ταινία θα βασιστεί στο νέο (και αδημοσίευτο ακόμα) graphic novel του Lionel Wigram, το οποίο φυσικά βασίστηκε στις κλασσικές ιστορίες του Sir Arthur Conan Doyle.

Στο ρόλο του δαιμόνιου ντετέκτιβ Sherlock Holmes ο ακριβοθώρητος πλέον Robert Downey Jr. («Iron Man», «Tropic Thunder» και προσεχώς «The Soloist») δίνει μια νέα διάσταση στον χιλιοπαιγμένο ήρωα. Δίπλα του βρίσκεται ο Jude Law («Cold Mountain», «Alfie») στο ρόλο του Dr. Watson, του σταθερού και έμπιστου συνεργάτη του Holmes. Το cast συμπληρώνουν οι Rachel McAdams («The Notebook») στο ρόλο της Irene Adler της μοναδικής φίλης του Holmes, ο Mark Strong στο ρόλο του 'κακού' με το μυστηριώδες όνομα Blackwood και η Kelly Reilly ως το αντικείμενο του πόθου για τον Holmes.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο «Sherlock Holmes», ο αγαπημένος ντετέκτιβ μαζί με τον πιστό του συνεργάτη αναζητούν τη λύση σε ένα νέο μυστήριο. Μόνο που αυτή τη φορά θα δούμε πως εκτός από τη θρυλική ευφυΐα, ο Holmes διαθέτει και σωματικά προσόντα ικανά να θέσουν τους αντιπάλους του εκτός μάχης. Η συνομωσία όμως είναι μεγαλύτερη από ποτέ, απειλώντας την ακεραιότητα της ίδιας της χώρας.

Το «Sherlock Holmes» είναι μια παραγωγή της Warner Bros και της Village Roadshow. Ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους στο Λονδίνο, προκαλώντας ανάμεικτα σχόλια και σίγουρα ενισχύοντας τις προσδοκίες του κοινού. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως μέχρι το δεύτερο μισό του 2009, οπότε και τοποθετείται η πρεμιέρα της ταινίας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.