Πέντε για το «Nine».

Μάρα Θεοδωροπούλου  |  24-08-2007
Πέντε για το «Nine».

Ο Rob Marshall ξεκινά σιγά-σιγά το κυνήγι των ιδανικών πρωταγωνιστών για τη δεύτερη ταινία του, την κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Nine». Ο σκηνοθέτης του «Chicago» ελπίζει να συγκεντρώσει ένα πολυεθνικό cast και έχει ήδη πλησιάσει τους Javier Bardem, Penelope Cruz και Marion Cotillard.

Το «Nine» είναι μια μουσική εκδοχή της κλασικής ταινίας του Federico Fellini «8 ½» και ανέβηκε για τελευταία φορά στο Broadway με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas. Αν ο Bardem δεχτεί, θα υποδυθεί το σκηνοθέτη Guido Contini που αντιμετωπίζει δημιουργικά αλλά και ερωτικά προβλήματα, από τα οποία προσπαθεί να βρει διέξοδο μέσα από το τραγούδι. Η Cotillard (που μπορεί να μην χρησιμοποίησε τη φωνή της στο πρόσφατο «La Vie En Rose», αλλά είναι καλή τραγουδίστρια) και η Cruz θα υποδυθούν τη γυναίκα και την ερωμένη του, αντίστοιχα.

Το dream casting του Marshall, όμως, δεν σταματάει εκεί, καθώς ελπίζει να επιστρατεύσει και την Catherine Zeta-Jones για το ρόλο της μούσας του σκηνοθέτη (φανταζόμαστε πως δύσκολα θα του πει όχι αφού πριν από τέσσερα χρόνια την οδήγησε στο πρώτο της Όσκαρ). Όσο για το ρόλο της μητέρας του, ο Marshall κοιτάει ακόμα μια ψηλά και θέλει τη Sophia Loren. Προς το παρόν κανείς από τους ηθοποιούς δεν έχει υπογράψει, αλλά σύντομα θα έχουμε και επίσημα νέα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.