Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον 4o Indiana Jones.

Θανάσης Γεντίμης  |  21-06-2007

Για πρώτη φορά μετά το 1989 ο Harrison Ford ξαναφόρεσε το γνώριμο καπέλο και τα χακί ρούχα, επιστρέφοντας στον ρόλο του Indiana Jones. Τα γυρίσματα του 4ου Indy - που δεν διαθέτει ακόμη επίσημο τίτλο - ξεκίνησαν τη Δευτέρα 18 Ιουνίου φέρνοντας ξανά μαζί την ομάδα των Steven Spielberg, George Lucas και Harrison Ford που σημάδεψε τις τρεις πρώτες ταινίες. Αυτή τη φορά το σενάριο για τις περιπέτειες του θρυλικού εξερευνητή ετοίμασε ο David Koepp («War of The Worlds», «Secret Window», «Spider-Μan», «Panic Room»). Πλην του γεγονότος ότι η ταινία διαδραματίζεται τη δεκαετία του '50, δεν έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό για την υπόθεση του φιλμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη των γυρισμάτων ανακοινώθηκε στο επίσημο site της ταινίας, η προσθήκη του Jim Broadbent στο - ήδη - λαμπερό cast. Ο Broadbent είναι βραβευμένος με Oscar Β' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Iris». Από την πλούσια φιλμογραφία του, ξεχωρίζουμε επίσης τις συμμετοχές του στις ταινίες «Moulin Rouge», «The Crying Game», «Bridget Jones's Diary» και «The Chronicles Of Narnia: The Lion The Witch And The Wardrobe».

Στο cast της ταινίας περιλαμβάνονται ήδη οι Cate Blanchett, John Hurt και ο Ray Winstone. Ο ανερχόμενος star του Hollywood Shia LaBeouf θα παίξει τον χαρακτήρα του Indiana Jones σε νεαρή ηλικία. Πρόσφατα η παραγωγός εταιρία της ταινίας, Lucasfilms, ανακοίνωσε πως ο Sean Connery, που υποδύθηκε τον πατέρα του Indy στην τρίτη ταινία της σειράς, δεν θα εμφανιστεί εκ νέου.

Το βέβαιο είναι ότι η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου του 2008.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.