Έξι Ελληνίδες Στη Δεξαμενή

Θανάσης Γεντίμης  |  10-08-2006

Έξι Ελληνίδες σκηνοθέτιδες έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα στο Σινέ Δεξαμενή, την πιο χαρακτηριστική θερινή αίθουσα του κέντρου. Δεν μπορούμε να μην τονίσουμε την σπάνια ευκαιρία που δίνεται στο κοινό να έρθει σε επαφή με δύο αδικοχαμένες δημιουργούς με το δικό τους προσωπικό στίγμα: την Τώνια Μαρκετάκη με τις «Κρυστάλλινες Νύχτες» και τη Φρίντα Λιάππα με το λυρικό «Οι Δρόμοι Της Αγάπης Είναι Νυχτερινοί».

Σημειώστε το πρόγραμμα: Πέμπτη 10 Αυγούστου ξεκίνημα με την ταινία της Φρίντας Λιάππα «Οι Δρόμοι Της Αγάπης Είναι Νυχτερινοί» και ακολουθούν η «Λιούμπη» της Λάγιας Γιούργου (11 Αυγούστου), η «Φωνή Αιγαίου» της Λυδίας Καρρά (12 Αυγούστου) η «Νοσταλγός» της Ελένης Αλεξανδράκη (13 Αυγούστου), η «Rakushka» της Φωτεινής Σισκοπούλου (14 Αυγούστου), η «Φωνή Αιγαίου» και η «Νοσταλγός», σε επανάληψη (15 Αυγούστου) και οι «Κρυστάλλινες Nύχτες» της Τώνιας Μαρκετάκη (16 Αυγούστου). Όλες οι προβολές αρχίζουν στις 9 το βράδυ εκτός από τις δύο ταινίες του Δεκαπενταύγουστου, όπου ως ώρες έναρξης έχουν οριστεί οι 9.30 μ.μ. και οι 11 μ.μ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.