Τα Επόμενα Σχέδια Του Steven Spielberg.

Παντελής Φραντζής  |  20-07-2006

Λίγες εβδομάδες μετά τη βράβευσή του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σικάγο για το σύνολο της προσφοράς του στην Έβδομη Τέχνη, ο αιώνια ονειροπόλος Αμερικανός, Stephen Spielberg, ανοίγει τα χαρτιά του, διαψεύδει φήμες και σχεδιάζει κάτι περισσότερο από το επόμενο, απλά, σκηνοθετικό του βήμα. Σε μεγάλο fan site των ΗΠΑ, ο Spielberg μίλησε ανοιχτά για τον τέταρτο Indiana Jones, ο οποίος μόλις άρχισε να διακρίνεται στον ορίζοντα- πλην όμως αποτελεί επίσημη προοπτική και όχι πια φήμη. 'Κάνουμε ο,τι μπορούμε με τον George (Lucas), ώστε ο επόμενος Indy να ικανοποιήσει όλους τους θαυμαστές του', εξήγησε ο Spielberg, αποφεύγοντας να σχολιάσει παλαιότερη δήλωσή του, που ήθελε τον Indy 4 να γίνεται 'το γλυκό επιδόρπιο μετά την πικρή γεύση του Munich'.

Σε κάθε περίπτωση, το σενάριο του θρυλικού εξερευνητή ετοιμάζεται από τον David Koepp («Zathura», «War of The Worlds», «Secret Window»), πριν βρεθεί στη μακροσκελή λίστα 'υποχρεώσεων' του σκηνοθέτη. Πριν ή μετά το «Lincoln» (το έταιρο μεγαλεπήβολο εγχείρημά του με θέμα τον 16ο Πρόεδρο των ΗΠΑ), το «Indy 4» αναμένεται να μπει σε φάση παραγωγής το 2007. Την ίδια περίοδο ξεκινούν και τα γυρίσματα ενός ακόμη sequel, του «Jurassic Park 4». Φήμες ήθελαν τον Breck Eisner (σκηνοθέτη της επιτυχημένης τηλεοπτικής παραγωγής του Spielberg, 'Lost') να καθοδηγεί τους Ιουράσιους πρωταγωνιστές. Τελικά, στο σκηνοθετικό τιμόνι παραμένει ο Joe Johnston, ηθικός αυτουργός του ατυχούς «Jurassic Park 3». Ο Spielberg εξηγεί: 'Νομίζω πως το τρίτο μέρος ήταν αρκετά έξυπνο. Η σκηνή του αεροπλάνου, για παράδειγμα, πέτυχε ό,τι είχα καταφέρει και εγώ στην πρώτη ταινία, με την μεγάλη καταδίωξη των αυτοκινήτων'.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.