Προπώληση για την πρεμιέρα του Daniel Day-Lewis.

Θανάσης Γεντίμης  |  08-09-2005

Από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την ειδική προβολή της ταινίας «The Ballad Of Jack & Rose» (Τζακ & Ρόουζ: Μπαλάντα Για Δύο) της Rebecca Miller. Η προβολή θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο ΑΤΤΙΚΟΝ Cinemax Class στις 20:00 μ.μ. Όπως είναι γνωστό, στην προβολή της ταινίας θα παραστεί ο διάσημος ηθοποιός Daniel Day-Lewis, ενώ όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών. Τα εισιτήρια με τιμή 25 ευρώ έκαστο θα βρείτε στα ταμεία του κινηματογράφου ΑΤΤΙΚΟΝ Cinemax Class και στα γραφεία της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών (Μαρίνου Γερουλάνου 117 στην Αργυρούπολη - τηλ. 210-9650916, 210-9622290).

Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Daniel Day-Lewis επιστρέφει με μια ταινία που υπογράφει η σύζυγός του, η προηγούμενη ταινία της οποίας Personal Velocity, είχε προβληθεί στις Νύχτες Πρεμιέρας το 2003. Το «The Ballad of Jack & Rose» εκτυλίσσεται στα μέσα της δεκαετίας του Α80. Ο κεντρικός ήρωας, ο Jack, ζει απομονωμένος σε ένα ερημωμένο νησί μαζί με την 16χρονη κόρη του Rose, έχοντας φροντίσει τον συνειδητό αποκλεισμό της από τον έξω κόσμο. Καθώς όμως η ανίατη αρρώστια που αντιμετωπίζει τον καταδιώκει καθημερινά και η μετάβαση της Rose από κορίτσι σε γυναίκα φέρνει τα πάνω κάτω, ο Jack βρίσκεται αντιμέτωπος με χιλιάδες ανησυχητικά ερωτήματα που αναστατώνουν την ζωή και των δύο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.