Διάφορα νέα: "Coraline", "Dukes of Hazzard", "Basic Instinct 2"

Μάρα Θεoδωροπούλου  |  13-09-2004

O συγγραφέας Neil Gaiman, cult μορφή στο χώρο των graphic comics, ανακοίνωσε στο επίσημο site του ότι το βιβλίο του "Coraline" θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη ως stop-motion animation ταινία, με σκηνοθέτη τον Henry Selick, έμπειρου στο είδος χάρη στο "Tim Burton's The Nightmare Before Christmas" και "James and the Giant Peach". Ο Selick επιμελήθηκε και τις υποθαλάσσιες σκηνές στην προσεχή ταινία του Wes Anderson "The Life Aquatic With Steve Zissou".

Ο Johnny Knoxville (ο αρχηγός της extreme παρέας του "Jackass") και ο Sean William Scott (ο Stifler του "American Pie") λέγεται πως θα πρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς "Dukes of Hazzard", με την τραγουδίστρια και αγαπημένη χαζή της Αμερικής Jessica Simpson στο ρόλο της Daisy.

Βρέθηκε σκηνοθέτης για το "Basic Instinct 2". Πρόκειται για τον Michael Caton Jones, του οποίου η τελευταία ταινία ήταν το City By The Sea με τον Robert De Niro.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.