Οδηγός Streaming No22: Μυστήρια με φόνους δεν προσφέρει μόνο το Hollywood...

Οδηγός Streaming No22: Μυστήρια με φόνους δεν προσφέρει μόνο το Hollywood...

Βαγγέλης Βίτσικας  |  03-04-2023

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στις διαθέσιμες στην Ελλάδα πλατφόρμες Streaming. Για να μην πελαγώνετε μη ξέροντας τι να διαλέξετε από τις αμέτρητες επιλογές του Netflix, του Disney+ και των άλλων παρόχων, ο Οδηγός Streaming του Cinemanews.gr έχει όσα πρέπει να ξέρετε.

NETFLIX

Από 31/01, προβάλλεται στην πλατφόρμα το «Murder Mystery 2», στο οποίο οι Adam Sandler και Jennifer Aniston επιστρέφουν στους ρόλους που υποδύθηκαν για πρώτη φορά τέσσερα χρόνια πριν, στο «Murder Mystery» (2019), για λογαριασμό του σίκουελ μιας από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες του Netflix. Συνδυασμός κωμωδίας, μυστηρίου και δράσης, το νέο φιλμ υπόσχεται ξανά χαβαλέ σαν αυτόν της πρώτης ταινίας.

CINOBO

To «Holy Spider» (2022) του Ali Abassi, η επίσημη πρόταση της Δανίας για το Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας 2023, αφηγείται την ιστορία μιας δημοσιογράφου που συνέβαλε καθοριστικά στην αποκάλυψη του πιο φονικού κατά συρροήν δολοφόνου στην ιρανική ιστορία. Ο σκηνοθέτης του «Border» (2018) επιστρέφει με την πιο βίαιη ταινία του, που είδαμε πρόσφατα και στις ελληνικές αίθουσες.

Το «Wet Season» (2019) του Anthony Chen είναι ένα δράμα χαμηλών τόνων τοποθετημένο στη σύγχρονη Σιγκαπούρη. Στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, ο Chen φιλοτεχνεί το πορτρέτο μιας γυναίκας που φροντίζει τον ηλικιωμένο πατέρα του συζύγου της, την στιγμή που ο τελευταίος την απατά. Πρόκειται για μια ταινία με σημαντικά ελαττώματα, αλλά και ουκ ολίγες αρετές, που αξίζει να δείτε.

MUBI

Στο «Queen of Earth» (2015), ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους δημιουργούς του αμερικανικού ανεξάρτητου σινεμά, ο Alex Ross Perry, παραδίδει την καλύτερη μέχρι σήμερα ταινία του. Πρωταγωνιστεί η Elizabeth Moss, σε μια πραγματικά αξιοπρόσεκτη ερμηνεία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.