Ροζ Ολοταχως

Ροζ Ολοταχώς

Παραγωγή: 2001  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιατζουτζάκης

Πρωταγωνιστούν: Χάρης Ρώμας, Αγγελος Σοφιανός, Ναταλία Δραγούμη, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Κόκλας

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Ο Θώμας Γαρουφάλλου είναι ένας "κίτρινος δημοσιογράφος" και ο Αριστοτέλης Χαραμής είναι ο Υπουργός Παιδείας. Όταν τα πραγματικά σκάνδαλα τελειώνουν ο Γαρουφάλλου αποφασίζει να ερευνήσει και να καταγράψει την προσωπική ζωή του υπουργού. Οι φήμες τον θέλουν να είναι ομοφυλόφιλος, αφού ποτέ δεν έχει εμφανιστεί με γυναίκα. Η συνεργάτης του Γαρουφάλλου, Ελένη Σιστοβάρη, προτείνει να στήσουν μια "παγίδα" στον υπουργό την οποία να μαγνητοσκοπήσουν κρυφά. Ο δημοσιογράφος σε μια συνάντηση του με τον υπουργό, τον φλερτάρει προσπαθώντας να βγάλει είδηση. Όταν όμως εκείνος δεν ενδίδει, η σατανική συνεργάτης του χρησιμοποιεί το υλικό για να εκθέσει τον Γαρουφάλλου. Εκείνος πλέον έχοντας πέσει ο ίδιος θύμα της παγίδας του, χάνει τη γυναίκα του, τη δουλειά του και περιθωριοποιείται εντελώς. Όμως και ο υπουργός πέφτει θύμα της αναταραχής και μια σειρά από επεισόδια θα τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο από το χώρο της τηλεόρασης (Ρώμας-Χατζησοφιά) δοκιμάζει τις δυνάμεις του στον κινηματογράφο. Η σκηνοθετική καθοδήγηση είναι του Δημήτρη Γιατζουτζάκη, που στο παρελθόν έχει δώσει αξιόλογες ταινίες, όπως το Μη Μου Απτου. Αυτή τη φορά όμως μάλλον δεν τα καταφέρνει αφού προσπαθεί να προσθέσει σε μια εμπορική προσπάθεια στοιχεία ποιότητας. Η ταινία καταφέρνει να σατιρίσει τον κόσμο των media και της πολιτικής, αλλά πέφτει στην παγίδα και ανακυκλώνεται γύρω από σεξουαλική θεματολογία. Ο Χάρης Ρώμας είναι όπως τον γνωρίσαμε (μα καλά δεν θα παίξει ποτέ αυτός ο άνθρωπος ρόλο καλού) ενώ καλός είναι ο Φίλιππος Σοφιανός στο ρόλο του Υπουργού.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 23-02-2001  |  Διανομή: Σπέντζος  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.