Βρισκόμαστε στον απομακρυσμένο ερευνητικό σταθμό Olduvai στον πλανήτη Αρη όπου τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο σταθμός βρίσκεται σε κατάσταση καραντίνας βαθμού 5 και οι μόνοι άνθρωποι που επιτρέπεται να πλησιάσουν τον σταθμό είναι οι επίλεκτοι τις ομάδας RRTS.

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε βρείτε την υπόθεση της ταινίας καιώς και στοιχεία από την προετοιμασία των γυρισμάτων. Εάν δεν γνωρίζετε τι είναι το Doom, καταγράψαμε για σας την ιστορία του διάσημου παιχνιδιού.

Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους συντελεστές αλλά και για τους πρωταγωνιστές της ταινίας: τον Karl Urban, τον Dwayne Johnson (γνωστό ως The Rock), την Rosamund Pike.

Τέλος πάρτε μια πρώτη γεύση από την ταινία μέσα από την μεγάλη βιβλιοθήκη φωτογραφιών αλλά και το κινηματογραφικό trailer.

Το αφιέρωμα επιμελήθηκε ο Νικόλας Γρηγορίου και σχεδίασε ο Θανάσης Γεντίμης. Ευχαριστούμε την εταιρία διανομής UIP για την υποστήριξή της και την παροχή των δώρων του διαγωνισμού.


  » Περισσότερες Φωτογραφίες
Αφιέρωμα στην ταινία Paris Je T' Aime.
 :: ΑΡΧΙΚΗ  :: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ  :: ΥΠΟΘΕΣΗ  :: PHOTO GALLERY  :: TRAILER  :: ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  :: 

© 2000-2005 | Θανάσης Γεντίμης
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του cinenews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του Cinenews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.