Despicable Me

Κείμενο: Νεκτάριο Σάκκας

Ο Gru (Steve Carell) είναι ο... απαισιότατος εκείνος εγκληματικός νους που ετοιμάζει το νέο μεγαλεπήβολο σχέδιο με το οποίο θα ταράξει την παγκόσμια κοινή γνώμη και θα τον θέσει στο πάνθεον των απανταχού villains. Ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδιάζει να κλέψει το φεγγάρι, ποντάροντας στις υπηρεσίες του Dr. Nefario (Russell Brand) καθώς και στον πιστό στρατό του αποτελούμενο από τα εργατικά σε βαθμό αυτοθυσίας κίτρινα minions! Έλα όμως που υπάρχει ανταγωνισμός! Ακούει στο όνομα Vector (Jason Segel) και παρότι μοιάζει με geek κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, απειλεί σοβαρά τα σχέδια του Gru. Γι αυτό και ο απαισιότατος θα φτάσει να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια (Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Elsie Fisher), μόνο και μόνο για να πετύχει το σκοπό του.
Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου όπως δημοσιεύτηκε στο CinemaNews.gr στις 25.11.2010

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες με τον τίτλο «Εγώ, Ο Απαισιότατος».

Σκηνοθεσία: Pierre Coffin, Chris Renaud
Πρωταγωνιστούν: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand

 

CinemaNews.gr on Facebook

+ Βραβεία Oscar

+ Χρυσές Σφαίρες

+ Screen Actors Guild

+ Directors Guild

+ Writers Guild

+ Producers Guild

+ Independent Spirit Awards

+ Βραβεία BAFTA

+ Βραβεία CESAR

+ Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας

+ Ευρωπαικά Βραβεία EFA

+ Φεστιβάλ Καννών

+ Φεστιβάλ Βενετίας

+ Φεστιβάλ Βερολίνου

+ Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

+ Φεστιβάλ Ρώμης

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.