Lymelife

Κείμενο: Ελευθερία Φίλη

Ο νεαρός Scott παράλληλα με τις αναζητήσεις και τους προβληματισμούς κάθε εφήβου, έρχεται αντιμέτωπος με το διαζύγιο μεταξύ του εργασιομανή και άπιστου πατέρα του Mickey Bartlett (Alec Baldwin) και της υπερπροστατευτικής μητέρας του Brenda Bartlett (Jill Hennessy). Είναι ερωτευμένος με τη φίλη του Adrianna, η οποία δείχνει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που τον κατανοεί και τον μυεί σε διάφορες καταστάσεις, οδηγώντας τον στη μετάβαση από την παιδική και αθώα ηλικία στην επίπονη περίοδο της εφηβείας και έπειτα ενηλικίωσης. Είναι η στιγμή που ο ιδιαίτερα συμπαθής και ευαίσθητος Scott αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι οι άνθρωποι του οικογενειακού του περιβάλλοντος δεν είναι ακριβώς αυτοί που νόμιζε, αλλά είναι απλώς άνθρωποι και έχουν ελαττώματα, όπως όλοι.
Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου όπως δημοσιεύτηκε στο CinemaNews.gr στις 06.05.2010

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες με τον τίτλο «Ξινή Ζωή».

Σκηνοθεσία: Derick Martini
Πρωταγωνιστούν: Rory Culkin, Alec Baldwin, Jill Hennessy

 

CinemaNews.gr on Facebook

+ Βραβεία Oscar

+ Χρυσές Σφαίρες

+ Screen Actors Guild

+ Directors Guild

+ Writers Guild

+ Producers Guild

+ Independent Spirit Awards

+ Βραβεία BAFTA

+ Βραβεία CESAR

+ Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας

+ Ευρωπαικά Βραβεία EFA

+ Φεστιβάλ Καννών

+ Φεστιβάλ Βενετίας

+ Φεστιβάλ Βερολίνου

+ Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

+ Φεστιβάλ Ρώμης

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.